Korku Oyunumun Demosu

Uğraşıyor musun hala yoksa bıraktın mı? Oyunun grafik ayarlayabilme özelliğini bekliyorum. Gelir gelmez hemen bitireceğim.

Hangi Linux'u kullanıyorsunuz?
Merak ettim şimdi. :D
Manjaro XFCE.
Hocam şuna bakın.
Ekran görüntüsü_2020-06-04_18-19-08.png

İlk başta hani uyanırsın böyle bi bulanıklık olur sonra düzelir dedim. Olmadı :(. FPS: 10. Neyse zaten korku oyunlarından korkardım, ilk defa donanımım yüzümü güldürdü. :D

Manjaro XFCE.
Hocam şuna bakın.
Eki Görüntüle 582533
İlk başta hani uyanırsın böyle bi bulanıklık olur sonra düzelir dedim. Olmadı :(. FPS: 10. Neyse zaten korku oyunlarından korkardım, ilk defa donanımım yüzümü güldürdü. :D
Büyük ihtimal Wine ile alakalı.
Wine zaten uygulamalar için tasarlanmış bir yazılım. :)

Benim de aslında kullandığım Linux aslında Manjaro XFCE idi şansa bak. :D (Diske isim koymadığım için bir diskle karıştırdım ve sildim. :D)

Oyunda bir anda çıkan yaratıklar anlık korkuttu doğrusu. Korku havasının hakkını layıkıyla yerine getirmişsin. O kadar ki sessize aldım. Yukarı çıkarken bir anda bir şey oldu işte. 🤣

dostum biraz oynadım alevlere gidiyorum ölmüyorum. şaka bir yana güzel olmuş fena değil geliştirirsen daha iyi olur. biraz outlast a benzemiş sanki. bir de grafikleri nasıl yaptığını sorucam yakında bende başlamayı düşünüyorum unity ile oyun tasarlamaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı