Korku Seansı 1 izlenir mi?

Bu arada izlemek için tek yol sanırım korsan değil mi? Başka şekilde bulamadım.
Burada Korku Seansı Evreni adlı paket var. Eğer istersen buradan da alabilirsin. Dublaj ya da altyazı var mı bakmadım ama.

Burada Korku Seansı Evreni adlı paket var. Eğer istersen buradan da alabilirsin. Dublaj ya da altyazı var mı bakmadım ama.
Dediğinize göre önce Anabelle 1 izlemem gerek değil mi?

Annabelle 1 ve 2 Korku Seansı'yla ilgisi yoktu pek. Bağlantılı olan Annabelle 3'tü. Ama 2'sini de izlemeni tavsiye ederim. Güzel film ikiside. Annabelle 2'de Annabelle'in nasıl ortaya çıktığı anlatılıyordu.
The Conjuring'deki korkunç oyuncak bebekten esinlenen bir hikaye. John Form hamile eşi Mia için harika bir hediye bulur: Çok güzel, nadir ve bembeyaz bir gelinlik giymiş antika bir oyuncak bebek. Ama Annabelle'in Mia'ya getirdiği mutluluk fazla uzun sürmez. Korkunç bir gece esnasında, evlerini şeytana tapan bir tarikatin üyeleri istila eder ve çifte saldırırlar. Geride bıraktıkları şey sadece dökülmüş kan ve terör değildir. Tarikat üyeleri kötü niyetli bir ruhu çağırmıştır ve yaptıkları şeyler, Annabelle adlı bu şeytani varlığın yapacaklarının yanında bir hiç kalacaktır.

1. filmin Açıklaması bu şekilde.
Geri dönüyor! “Annabelle: Kötülüğün Doğuşu” filminde, oyuncak bebek yapımıyla uğraşan bir adam ve eşi küçük kızlarının trajik ölümünden yıllar sonra, kapanan bir yetimhanedeki kızları ve görevli rahibeyi evlerinde misafir olarak ağırlarlar. Çok geçmeden oyuncakçının yarattığı lanetli Annabelle’in hedefi olacaklardır.

Bu da 2. film.

@401916

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı