Korona olduğum halde yok yazılıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-19-16-50-45-553_com.meb.vbsmobil.jpg
    Screenshot_2022-02-19-16-50-45-553_com.meb.vbsmobil.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 94
Yani sizi yok yazamazlar öyle hakları yok. Bunu demek istedim üstteki yazıda da. Okul idareniz gerçekten garipmiş bizimkiler bu tarz konularda hiç sıkıntı çıkarmıyor.
Böyle gözükmesi gerekiyor sizde de.

Dosya Ekleri

• 217901BB-E78C-400E-9BAE-9A4002E02363.jpeg
    217901BB-E78C-400E-9BAE-9A4002E02363.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 96
  • 92DECEA0-3030-40C8-8865-49DC0CD467ED.jpeg
    92DECEA0-3030-40C8-8865-49DC0CD467ED.jpeg
    8,4 KB · Görüntüleme: 80
Yani sizi yok yazamazlar öyle hakları yok. Bunu demek istedim üstteki yazıda da. Okul idareniz gerçekten garipmiş bizimkiler bu tarz konularda hiç sıkıntı çıkarmıyor.
Tam bahsetmedim ama okul tamamen öğrenci düşmanı, bazen sebepsizce yok yazıyorlar silemeyiz diyorlar bir çok arkadaşım bu sebepten okuldan ayrıldı.

Onların sistemde de çıkmıyor mu hiç E-Okul'da falan?
Yani beni Covid olduğum ilk gün Sağlık Bakanlığından filyasyon ekipleri aradı. Okul devamsızlık durumunu da sordum ,onlarda bana okul idaresinde Covid olanların gözüktüğünü söylediler. Yani benim ekstra bir şey yapmama gerek kalmadı. Okul idaresi okulun ilk günü E-Okul’da Covid’li olarak belirtti beni.Normalde siz de de böyle olması gerekiyor.

Yani beni Covid olduğum ilk gün Sağlık Bakanlığından filyasyon ekipleri aradı. Okul devamsızlık durumunu da sordum ,onlarda bana okul idaresinde Covid olanların gözüktüğünü söylediler. Yani benim ekstra bir şey yapmama gerek kalmadı. Okul idaresi okulun ilk günü E-Okul’da Covid’li olarak belirtti.Normalde siz de de böyle olması gerekiyor.
Beni de aradıkları zaman sormuşlardı okul ve sınıfı. Karantina'dan sonra elimden geldiğince sorunu çözmeye çalışacağım. Olmadı şikayet edeceğim.

Hocam beni de yok yazmışlardı sonradan belge ile gittim izinliye çevirdim muhtemelen öyledir eğer öyle değilse şikayet etmek en mantıklısı.
Hocam izinli de olmaması gerekiyor. E-Okul’da COVID-19 olanların hiç bir türlü devamsız sayılmıyor devamsızlıktan muaflar. Yukardaki attığım mesajdaki gibi gözükmesi gerekiyor. Böyle yazınca devamsız sayılmadığın anlamına geliyor.

Hocam izinli de olmaması gerekiyor. e-Okul'da COVID-19 olanların hiçbir türlü devamsız sayılmıyor devamsızlıktan muaflar. Yukarıdaki attığım mesajdaki gibi gözükmesi gerekiyor. Böyle yazınca devamsız sayılmadığın anlamına geliyor.

Hocam okuldan okula göre değişiyor. Yönetime bağlı ama izinli yaptırabiliyorsa yaptırsın onun dışında sıkıntı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı