Bazı kişilerde hiç belirti bile göstermeyebiliyor. Bu yüzden dedim. Ailenizle olabildiğince konuşmaya çalışın yine olmaz ise tek yapmak gereken kendinize dikkat etmek.
Korkunun fazlası da zarar. Kendi bağışıklık sisteminizi zayıflatmaktan ibaret. Korkun ama bu korku tedbirinizi alasıya kadar olsun.
22 yaşında biri olarak şunu söylemek istiyorum. Aileniz belki koronaya inanmıyor gibime geldi. O yüzden okula gönderiyor sanırım. O kadar çok kulaktan dolma bilgi var ki anlatamam. Aileniz de bir şekilde inanmış olsa gerek ki sizi okula gönderiyor. Bu yanlış... Sağlık her şeyden daha önemli. Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten.
22 yaşında biri olarak şunu söylemek istiyorum. Aileniz belki koronaya inanmıyor gibime geldi. O yüzden okula gönderiyor sanırım. O kadar çok kulaktan dolma bilgi var ki anlatamam. Aileniz de bir şekilde inanmış olsa gerek ki sizi okula gönderiyor. Bu yanlış... Sağlık her şeyden daha önemli. Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten.
Düzeyinde korkun. 1 Ay boyunca yurtta kaldım, bir oda da 4 kişi. Bir şeyim var mı? Hayır. Çünkü bu dediklerimi düzenli olarak gerçekleştirdim ve Allah'a şükür hiçbir şeyim olmadı.
Düzeyinde korkun. 1 ay boyunca yurtta kaldım, bir oda da 4 kişi. Bir şeyim var mı? Hayır. Çünkü bu dediklerimi düzenli olarak gerçekleştirdim ve Allah'a şükür hiçbir şeyim olmadı.