Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde AKP'li eniştemden duydum bunu koronavirüs aşılarından olanların zamanla kalp krizi geçirdiğini ve dış minnakların bir oyunu olduğunu söyledi kendi dilinden bahsedecek olursam. Aynı zamanda aşağıdaki konusunu açtığım isimde bu yüzden kalp krizi geçirdi diye biliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Aşı olun ancak riskli bir iş aşı her bünyede farklı reaksiyonlara neden oluyor ben 3 defa vuruldum galiba ya 3 ya 4. bizde de ölen oldu 2 kişi kalp krizinden öldü. Tanıdıklardan.
Aşı olun ancak riskli bir iş aşı her bünyede farklı reaksiyonlara neden oluyor ben 3 defa vuruldum galiba ya 3 ya 4. bizde de ölen oldu 2 kişi kalp krizinden öldü. Tanıdıklardan.
Cümleye "aşı olmak isteyenlere mani olmayın" diye başlayabilirsin bu kadar riskliyse - ki onam formunda "ölürsem kabrime gelme istemem" yazıyor okumadın mı? Yani ölmeyi kabul ediyorsun.
Minimum 5 yıllık deney süreçleri tamamlanmamış bir malzemeye aşı denmez, olana ise aşılı denmez.
Deney ve kobay sonuçlarına erişmekte sorun yaşıyoruz, bilim adına. Klasik savunma "kalp krizi çok can alır" diye gelecek arkadaşlar, çocuklardan ve gençlerden bahsediyoruz ağırlıklı olarak, profesyönel sporculardan. Azıcık sağduyu ve 1-1.5kg gri madde ile bir problem olduğunu görmek çok da zor olmamalı.
Normalde açık erişimde olan tüm istatistikler karşılaştırma (tarihsel ve ölüm, hastalık v.b) ve ortalama hesaplarıyla (tarihsel) doğrulandığında iş işten çoktan geçmiş olacak.