Koronavirüs aşısı yaptırmak zorunlu mu? Aşı zorunlu mu olacak?

Genel cevap verdim, sen de üstüne alın ama. Dayanağınız yok, bunların deneyleri ne kadar sürüyor haberiniz var mı? Her şey denendiği için 1 senede geliştirildi.
Senden ricam diğer aşılar kaç sene deney aşamasından geçip insanlara yapılmaya başlamış bir kontrol etmen. Ayrıca aşıların mantığı hakkında biraz bilgi edinmen iyi olur. Virüsler sürekli mutasyona uğrarlar. Aşı seni virüsün hangi mutasyonuna karşı koruyacak? Bundan sonraki mutasyonlar için koruma sağlayacak mı? Biraz araştır lütfen!
 
Şu pandemi döneminde toplum olarak biyoloji bilmeye ne kadar ihtiyacımız olduğunu tekrar anladım.
 
Aşı olmak istemeyenlere sesleniyorum. Hayatınızda hiç aşı olmadınız sanırım bu kadar ısrarcı olduğunuza göre. Nedir korona aşısını ayıran? Hızlı bir şekilde piyasaya sürülmesi mi?

Acaba nedeni bir pandemi olması ve bütün dünyanın bu duruma odaklanıp bunun üzerine çalışması olabilir mi?

Arkadaşlar yapmayın. Her gün yüzlerce kişi sevdiklerini kaybediyor. Her gün binlerce insan bir kez daha nefes alabilmek için çabalıyor. Bencillik bir kenara bırakılmalı bence.
 
Senden ricam diğer aşılar kaç sene de ey aşamasından geçip insanlara yapılmaya başlamış bir kontrol etmen. Ayrıca aşıların mantığı hakkında biraz bilgi edinmen iyi olur. Virüsler sürekli mutasyona uğrarlar. Aşı seni virüsün hangi mutasyonuna karşı koruyacak? Bundan sonraki mutasyonlar için koruma sağlayacak mı? Biraz araştır lütfen!

Sen olma canım kardeşim, Çin aşısı aktif aşı değil bunu da söylemiş olayım araştır diyorsun. Sinirden titriyorum.
 

Geri
Yukarı