Çözüldü [Korsan] Assetto Corsa ekran bozuk gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zetman41

Hectopat
Daha fazla  
Ben Steam'den değil internetten Assetto Corsa indirdim kurdum oyunu açtım her araçta oyuna başladığım zaman gaza falan basabiliyorum ama ekran mavi mavi.
Resimdeki gibi.

Yanlış yazmışım sadece modlu kurduğum S2000 de oluyor.

Assetto Corsa Screenshot 2022.09.08 - 14.40.31.37.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Muhtemelen korsan olduğu içindir. Korsana destek yok.

Yok baktım sadece modlu araçta öyle oldu.

Yıllardır aynı geyik sıkmadı mı be. Hatayı korsan olduğu için alıyor ama korsana destek yok diye belirtmeyin her seferinde. İndirimde 7 TL'ye düşüyor oyun. O zaman alın derim. Böyle sorunlarla uğraşmazsınız.

Çözdüm sorunu S2000 modunda sıkıntı varmış.
CSP hatası bu bazı modlar kilitli oluyor CSP olmadan açamazsınız. Orijinal oyun satın alıp sonrasında Custom Shader Patch yüklerseniz sorun geçicektir.

32 TL zaten oyun!

Oyunun korsan olduğu için bu hatayı alıyorsundur. Steam gibi platformlardan orijinalini alabilirsin. İndirimle 6-7 lira gibi bir rakama düşüyor, 6-7 lira gibi bir rakam için de lütfen korsan kullanmayın. Rapor desen yok, oyun desen o da korsan. Bizim yapabilecek bir şeyimiz yok.

Muhtemelen korsan olduğu içindir. Korsana destek yok.

Yok baktım sadece modlu araçta öyle oldu.

Yıllardır aynı geyik sıkmadı mı be. Hatayı korsan olduğu için alıyor ama korsana destek yok diye belirtmeyin her seferinde. İndirimde 7 TL'ye düşüyor oyun. O zaman alın derim. Böyle sorunlarla uğraşmazsınız.

Çözdüm sorunu S2000 modunda sıkıntı varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı