olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #1 Call of Duty Modern Warfare 1 siyah ekran hatası veriyor. Oyunu açıyorum, siyah ekran oluyor ve kapanıyor.
Call of Duty Modern Warfare 1 siyah ekran hatası veriyor. Oyunu açıyorum, siyah ekran oluyor ve kapanıyor.
Mr.ArtoMskA Picopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 139 Makaleler 1 24 Temmuz 2021 #2 olcayduran dedi: Call of Duty Modern Warfare 1 siyah ekran hatası veriyor. Oyunu açıyorum, siyah ekran oluyor ve kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimlerinizi ve sorunu daha detaylı yazın yardımcı olayım size.
olcayduran dedi: Call of Duty Modern Warfare 1 siyah ekran hatası veriyor. Oyunu açıyorum, siyah ekran oluyor ve kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimlerinizi ve sorunu daha detaylı yazın yardımcı olayım size.
Frxzby Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 201 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #3 Oyun orijinal mi?
KS KS olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #4 Frxzby dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Crackli. Mr.ArtoMskA dedi: Sistem gereksinimlerinizi ve sorunu daha detaylı yazın yardımcı olayım size. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM var. düşük ayarlarda oynayacağım ve GeForce 310M var. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2021
Frxzby dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Crackli. Mr.ArtoMskA dedi: Sistem gereksinimlerinizi ve sorunu daha detaylı yazın yardımcı olayım size. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM var. düşük ayarlarda oynayacağım ve GeForce 310M var.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #5 Korsan destek yok. Steam'den satın al. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2021