Korsan - Crack Kullanımı

Korsan yazılım ile ilişkiniz nedir?

• Hiç kullanmadım, kullananı da suçlu buluyorum.

Oy: 5 4,5%
  • Hiç kullanmadım, kullananları da anlıyorum.

Oy: 2 1,8%
  • Kullanmışlığım var ancak mecburiyettendi, tercih edilmemeli.

Oy: 60 54,5%
  • Kullanıyorum, bu pahalılıkta tek çıkar yol bu.

Oy: 43 39,1%

• Oy verenlerin toplamı
    110
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üç yüz liraya satılan oyunun 30 liralık değeri olduğuna kim karar veriyor? O oyunlar vahiyle yazılmıyor, emek var. Oyunun ücreti ne olursa olsun, senin alacak gücün olsun ya da olmasın, bu senin korsan kullanmanı haklı çıkarmıyor. Senin bir fabrikan var ve bir şeyler üretiyorsun, ne yani paramız yok diye deponu yağmalayalım mı?
Ben karar veriyorum hadi işine bak konuyu böyle saptırmaya kalksak sana yağmalama yaptığın 100 tane şey sıralarım. ;) Sensin diyorum başka bir şey demiyorum. 👍Fransız'a 30 euro bana 300 liraya satıyorsan korsan kullanana neden kullanıyorsun kimse diyemez. Sen konuları saptırmayı kendine meslek edinmişsin ama yemez burada tutmaz. Bu arada korsan indirmek firmaların satışlarını etkilemiyor yani alabilen zaten niye gidip bilgisayarına korsan yükleme derdine düşsün? 🧠

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben karar veriyorum hadi işine bak konuyu böyle saptırmaya kalksak sana yağmalama yaptığın 100 tane şey sıralarım. ;) Sensin diyorum başka bir şey demiyorum. [emoji106]Fransız'a 30 euro bana 300 liraya satıyorsan korsan kullanana neden kullanıyorsun kimse diyemez. Sen konuları saptırmayı kendine meslek edinmişsin ama yemez burada tutmaz.

Emeğin ne olduğunu bilmeyen sen, hırsızlık için mazeret uyduran, çölü aşan olmuşsun. Bir gün emeğin çalındığında adalet aramaya yüzün yok.

Böyle diyen adama hiç kimse bir şey anlatamaz. Daha ülkenin ekonomik durumundan dolayı fiyatının böyle olduğunu bilmiyor.
Yapma ya? ben ekonomi dalı okudum? bana mı öğreteceksin? ülkelerdeki enflasyonu ve kuru sen müşteriye %100 yansıtamazsın bunun en fazla %30 yansıtma yapman lazım. Siz kendinizi akıllı zannediyorsunuz ama maalesef değilsiniz. Senin hayatında görmediğin kadar oyun benim kütüphanem var burada bana hırsız diyorsun ama senin gibi burada laf cambazlığı yapanları çok iyi biliyoruz. Güney Amerika ve Asya'daki ülkelerin %100 kısmı korsan kullanıyor, ruble, peso, lira veya başka para birimi fark etmez bütün ülkeler aynı şeyi söylüyor; sen dünyanın en güçlü para birimini kullanıp bütün ülkelere %100 kur dengesi ile bir şey satamazsın bu aşmış soyguncu kapitalizm ve sömürgeciliğe geçer hırsızlığa geçer. Hayatında bir kere 20 liraya oyun almış kişiler burada bize ekonomi ve helal, haram dersi veriyor. Oyunlara Türkçe dil desteği bile vermeyen milyar dolarlık şirketleri savundunuz ve bravo milyar dolarlık şirketlerden madalya almaya hak kazandınız. 🧠?
Emeğin ne olduğunu bilmeyen sen, hırsızlık için mazeret uyduran, çölü aşan olmuşsun. Bir gün emeğin çalındığında adalet aramaya yüzün yok.
Ya boş yapma arkadaşım bana hırsız diyorsun ama gel steam kütüphanemi göstereyim? mail adresini ver sana göndereyim link ve istediğin her şeyi. Burada genelleme yapıyoruz, hepiniz milyoner şirketlerin avukatları olmuşsunuz. Böyle yaparak madalyalık insan olduğunuzu zannediyorsunuz ama sadece komik duruma düşmüşsünüz. Sadece gülüyorum size artık cevap yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar tabi ki korsana yönelir. 10 aydır bi HDD alamadık 2TB. Fiyatlar aylık maaş kadar. Biz de 2000 Euro maaş alsak gider alırız orjinali elbet.
Korsanı savunana cevap bile vermeyeceğim artık dilimde tüy bitti. Duvarla konuşuyorum sanki.
Bu durum korsanı savunmak değil ki? Olay çok farklı ekonomik bir sorun. Biz de evimizde korsan CD ya da DVD çoğaltmıyoruz ki. :)
Para yoksa yapacak bir şey yok. ;)
Para var aslında. Ama günde 2 simit ve 2 çay alacak kadar. Malum ülke yöneticisi kafası. Tiyatroya sinemaya bir futbol maçına ya da yaz tatillerinde bir yerlere gitmeye zar zor para ayıran insanlar aç kalmak yerine korsana yöneliyor işte gayet doğal. :)

Son düzenleme:
İnsanlar tabi ki korsana yönelir. 10 aydır bi HDD alamadık 2TB. Fiyatlar aylık maaş kadar. Biz de 2000 Euro maaş alsak gider alırız orjinali elbet.

Bu durum korsanı savunmak değil ki? Olay çok farklı ekonomik bir sorun. Biz de evimizde korsan CD ya da DVD çoğaltmıyoruz ki. :)

Para var aslında. Ama günde 2 simit ve 2 çay alacak kadar. Malum ülke yöneticisi kafası. Tiyatroya sinemaya bir futbol maçına ya da yaz tatillerinde bir yerlere gitmeye zar zor para ayıran insanlar aç kalmak yerine korsana yöneliyor işte gayet doğal. :)
Bende ondan bahsediyorum ama Enes batur hayranı bu küçük arkadaşlarımız bizi yoruyor işte. :)

Kullandım, kullanmaya devam ediyorum. Önermiyorum ancak çıkar yolu bu almaya kalksan RE2 Remake 400₺ örnek olarak. Bir çok insan bunu hırsızlıkla karşılaştırıyor, hırsızlık fiziksel olarak da bu kadar kolay yapılabilseydi inanın herkes hırsız olurdu.

Ben kullanıyorum ve kendime göre nedenlerim var. Ama zamanla orijinal geçiyoruz yavaş yavaş.

En büyük nedenim oyunların Repack olarak yayınlanmaması ve gereksiz kullanmadığım dil dosyalarını indirmek olmalı. Hemde internetim en düşük seviye internet. 8 Mbps. Daha yeni kota durumu kalktı zaten ve hala 3 GB dosya 1 saatte bile inmiyor.😒 Hem interneti tek kullanmıyorum. Sonuçta herkesin akıllı telefonu var.

Artık oyunların boyutları da baya yüksek.

Bunlar şimdilik benim nedenlerim.🤠

Ya boş yapma arkadaşım bana hırsız diyorsun ama gel steam kütüphanemi göstereyim? mail adresini ver sana göndereyim link ve istediğin her şeyi. Burada genelleme yapıyoruz, hepiniz milyoner şirketlerin avukatları olmuşsunuz. Böyle yaparak madalyalık insan olduğunuzu zannediyorsunuz ama sadece komik duruma düşmüşsünüz. Sadece gülüyorum size artık cevap yok.

Komik duruma mı düşmüşüz? Burada korsancılık oynuyordun şimdi de, gel Steam kütüphanemi göstereyim, diyorsun. Ne yaptığınla ne söylediğinin farkında bile değilsin. Halen komik olan bizsek gülmeye devam et.

Komik duruma mı düşmüşüz? Burada korsancılık oynuyordun şimdi de, gel Steam kütüphanemi göstereyim, diyorsun. Ne yaptığınla ne söylediğinin farkında bile değilsin. Halen komik olan bizsek gülmeye devam et.
Türkçe anlamıyorsun ve genel konuşuyorum cümlesini anlamadığın gibi. Bence sen artık sus çünkü konuştukça batıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı