Korsan (crack) uygulama nedir?

• Konuyu başlatan sial
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 9.271
Ceza mı var? O ceza yurtdışında var olarak düzeltelim. Şu ana kadar korsan hiçbir oyun yüzünden ceza yemedim.

İvan divandelen. Okgay bro. Windowsa 600 TL veriyorsan okgay.

Sizin de korsana hayır diye etrafta haykırmanız korsan kullananların umrunda bile değil ama olsun.
Nedir bu kin dostum? Yazdığım makale hiç bir yasayı ihlal etmiyor, hiç bir kuralı çiğnemiyor lakin sizlerin yaptığı işlem yasa ihlali? Ben size kinlenmiyorsam oturup ağzınızı kapatmakta fayda var

Evet. Korsan kullanıyorum. Hiç hapis cezası almadım.
Bu forumda korsana karşı olanların, bakın hiç abartmıyorum neredeyse hepsi korsan kullanıyor. Ben bundan eminim.
Param yoksa almıyorum, taş gibi. Şaka bir yana hocam 18 yaşımdan beri sanal ortamda hiç korsana bulaşmadım.

İsteyen istediğini kullanır gibi bir durum söz konusu değildir. Emek hırsızlığıdır.
Emek hırsızlığı olması durumu aslında şöyle; Senin paran yok ise korsan oyun indirebilirsin, bunda herhangi bir problem yok ki zaten ülkedeki insanların birçoğunun maddi durumu ortada. Eğer paran varsa, ama “Oyuna para mı verilir!” diyorsan eğer işte bu emek hırsızlığı olabilir.

Ya verdiyse hocam .

Bu arada arkadaş çok gaza getirici,onun sayesinde şu anda Ubuntu ya korsan indirmeye çalışıyorum.(şaka şaka, Win 8.1'e geçince indiririm. ciddiye almayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…