Korsan GTA 5 Dosyalarını Epic Games'e Taşıma

mortalxx

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
483
Bir çok kullanıcının bu oyunu zamanında satın aldığını biliyorum ama alamamış olan arkadaşlar içinde konuyu açmak istedim.
İlk olarak Epic Store'den GTA 5'i ücretsiz satın alın daha sonrasında bilgisayarınızda halihazırda indirilmiş korsan GTA 5'i varsayarak temiz bir kurulum gerçekleştirin sonrasında Epic Games'e gelip oyunu 3 5 dk indirmeye bırakın kısa bir süre indikten sonra oyunu iptal edeceksiz! Ve Epic Games'i tamamen kapatacaksınız daha sonrasında korsan olan GTA 5 klasörünü kopyalayıp Epic Games'ten indirdiğiniz orijinal GTA 5 klasörünün olduğu dizine atın korsan olan oyunun adı "Grand Theft Auto V" olarak geçecektir büyük ihtimalle Epic Games'ten indirdiğiniz ise GTA 5 olarak geçecek korsan olan oyunun adını sağ tıklayıp yeniden adlandır dedikten sonra "GTA 5" olarak yazın iki tane aynı dosyadan olduğu için uyarı verecek 2 klasörün adı aynı olduğu için o uyarı karşınıza geldiği zaman birleştir diyeceksiniz ve tekrardan Epic Games'i açıp oyunu yeniden indireceksiniz hızlı bir dolum olacak ama bitti sanmayın en azından ben bunu yaparken bitmemişti 1 2 dk daha bekleyince 80 küsur GB'lık oyunun 20 GB'a düştüğünü göreceksiniz.
Elimden geldiğince sorularınızı da cevaplamaya çalışacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu denedim olmadı, eski masaüstü sistemimde repack versiyonu vardı. Epic Games'ten 100 MB kadar indirdim daha sonra repack kurulmuş olan GTA 5'i, Epic GTA 5'in içine attım. Geri başlattığımda yine indirme hızı göstererek 100 MB'den normal şekilde devam etti.
 
Ben bunu denedim olmadı, eski masaüstü sistemimde repack versiyonu vardı. Epic Games'ten 100 MB kadar indirdim daha sonra repack kurulmuş olan GTA 5'i, epic GTA 5'in içine attım. Geri başlattığımda yine indirme hızı göstererek 100 MB'den normal şekilde devam etti.

Dün 25 GB indirdim. Gece PC'yi kapatmak zorunda kaldım. Sabah açtığımda Epic Games'e girip oyunu indirmeye devam et dedim. Bir de ne göreyim bütün oyun silinmiş. Sil baştan başladı. Sinirlendim kapattım ben de böyle değişik bir yol denedim ve şu an iniyor sonucu paylaşacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı