Korsan içerikler mi? Boş bilgisayar mı?

  • Konuyu başlatan tefnut
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.934
Belki bilgisayarını kullanamama veya sizin üzerinizden internette herhangi bir işlem oluşması... Her neyse. Ayrıca neden kullanırken antivirüs de kullanmıyorsunuz, anlamıyorum bir türlü. Bir kitle var ve antivirüs yüklemeye tövbe etmişler. Kurun sanki size zararı var.
 
İş-alışveriş için yıllardır sadece tablet kullanmaktayım. Bilgisayarımda fotoğraf, hesap, kredi kartım vs. hiçbir kişisel verim bulunmuyorsa virüs yeme ihtimalinde ne gibi zararlar görebilirim? Merak ettiğim her siteye de tıklarım.

Kulağa saçma ama aynı zamanda güvenli gelmiyor mu? 😅
Donanımsal ve yazılımsal zararlar olabilir. Bunun yanında bilgisayar ile aynı ağa bağlı cihazlara da erişip çeşitli bilgi vb şeyleri çalıp zarar verebilirler.
 
O dediğim virüsler bilgisayarın voltaj ayarları ile oynuyor ve işlemci gibi donanımlara yüksek voltaj vermeye neden oluyor sonra işlemci gibi cihazlar yüksek voltaj yüzünden yanıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı