Korsan içerikler mi? Boş bilgisayar mı?

Hocam sanki ESET CEO'su gibi yazmışsınız, o programlar ya hiç bir şey bulamıyor ya da 3-5 dosya siliyor. O bulduğu 3-5 dosyayı da kendi oluşturuyodur, bildiğiniz düzmece bence.
Düşünceniz çok yanlış. Birazdan mesajınızı alaya alacaklar gelmeden söyleyeyim dedim. İnternette test için virüs paketleri var. Bunlardan birini indirin ve Kaspersky ile tarayın. Bakın bakalım nasıl işe yaramıyor. Açmaya çalışırsan seni engelleyip uyaracaktır. Aynı şeyleri sen sitelere girerken veya bir dosya indirirken de yapıyor. Yani sizin söylediğiniz sadece aklınızda oluşturduğunuz bir teoriden ibaret.
 
Hocam her siteye tıkladığınızda %2'lik dilim gelme şansı var. Günde kim bilir kaç siteye tıklıyoruz. Ayrıca Dark Web sanıldığı kadar ürkünç bir yer değil.
Tıkladığın site %2 ihtimale virüslüdür diyelim. Her tıklamada yine %2 ihtimal olacak.

%2 kısmı gerçeği yansıtmayabilir. düşük oran vereyim derken aklıma %2 gelmişti.

Dark Web kısmını öylesine söyledim. Zaten piyasadaki güvenilir korsan siteleri belli. (En azından doğrudan virüs indirtmeyen.)
 
Belki bilgisayarını kullanamama veya sizin üzerinizden internette herhangi bir işlem oluşması... Her neyse. Ayrıca neden kullanırken antivirüs de kullanmıyorsunuz, anlamıyorum bir türlü. Bir kitle var ve antivirüs yüklemeye tövbe etmişler. Kurun sanki size zararı var.

Her türlü saçma sapan içinde virüs dahi bulunmayan uygulamalara virüs muamelesi yapıp aniden silmesi veya açılmasını engellemesi gibi bir dünya aptal saptal sebeplerden dolayı kullanmıyoruz ben yıllardır kullanadım açıkçası korsan nadirde olsa birşeylerin fiyatı Uber yüksekse korsan kurulum yaparım henüz bir sorunla karşılaşmadım ancak bu sizin karşılaşmayacağınız anlamına gelmiyor yazıyı okuyan arkadaş sen kullan bence yatırım tavsiyesi değildir.
 

Geri
Yukarı