Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 14 Temmuz 2022 #91 abeslank dedi: Kafirin malı müslümana helaldir diye bir hadis vardı sanırım. Tam bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim. Edit: Dini konularda bilgim yoktur. Genişletmek için tıkla... Hangi hırsız söyledi acaba bu sözü merak ettim.
abeslank dedi: Kafirin malı müslümana helaldir diye bir hadis vardı sanırım. Tam bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim. Edit: Dini konularda bilgim yoktur. Genişletmek için tıkla... Hangi hırsız söyledi acaba bu sözü merak ettim.
PaşalarGibiDöner Picopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 196 14 Temmuz 2022 #92 hergeceaglıyorum dedi: Merhaba dostlar, korsan indirmek kul hakkı mıdır? Eğer öyle ise beni bir ordu bekliyor. Genişletmek için tıkla... Alabilecek durumdaysan girer.
hergeceaglıyorum dedi: Merhaba dostlar, korsan indirmek kul hakkı mıdır? Eğer öyle ise beni bir ordu bekliyor. Genişletmek için tıkla... Alabilecek durumdaysan girer.
abeslank Picopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 704 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #93 Heidegger dedi: Hangi hırsız söyledi acaba bu sözü merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çok merak ediyorsan yaz googla çıkar.
Heidegger dedi: Hangi hırsız söyledi acaba bu sözü merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çok merak ediyorsan yaz googla çıkar.
2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 14 Temmuz 2022 #94 Evet.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 14 Temmuz 2022 #95 Girmez, sonuçta onu kırmak için de emek harcanıyor
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 14 Temmuz 2022 #96 S Heidegger dedi: Hangi hırsız söyledi acaba bu sözü merak ettim. Genişletmek için tıkla... Savaşta o. "Gayri müslimin malı ve kanı Müslümana helaldir." sözünü nasıl anlamamız gerekir? Bu durum "Bir insanı öldüren bütün insanları öldürmüş gibidir." mealindeki ayet ile çelişmiyor mu? | Sorularla İslamiyet @abeslank
S Heidegger dedi: Hangi hırsız söyledi acaba bu sözü merak ettim. Genişletmek için tıkla... Savaşta o. "Gayri müslimin malı ve kanı Müslümana helaldir." sözünü nasıl anlamamız gerekir? Bu durum "Bir insanı öldüren bütün insanları öldürmüş gibidir." mealindeki ayet ile çelişmiyor mu? | Sorularla İslamiyet @abeslank