Korsan indirmek kul hakkına girer mi?

  • Firma gerekli önlemi almamış
  • Senin resmi dilini koymamış
  • Offline olduğundan genelde teknik sorunlar başına gelir
Bi zahmet kul hakkı olmasın. Olacaksa kıran grupların başına gelsin onlar paylaşıyor biz ne yaptık? Zaten ilk iki saatini iade hizmetini sunuyor steam tüm oyunlarında.

Kıran grupların başına gelsin de, biri birinin suçuna yardım ederse nolur? Onu da içeri almazlar mı? O da suçlu olmaz mı?
 
Çok geniş perspektifte bir konu. Dindar birisi olmadığımdan konuya dini olarak yaklaşamıyorum. Oyun oynamak hayati ihtiyaç değil diye de bu ihtiyaçtan kısacak değilim. Standart veya uygun fiyatlı oyunları orijinal oynamayı tercih ediyorum zaten. Benim derdim daha çok yüksek fiyatlı oyunlarla. Abonelik sistemine gelirsek de, oyuncuya sunamadığı ve kısıtladığı durumlar var. Örneğin Skyrim, Fallout, Witcher'ın oyunlarını abonelik sistemiyle tadını çıkartarak oynayamamıştım çünkü dosyalarda değişiklik yapılamıyor ve mod kurulamıyor haliyle. Çeşitli çözümler var ama devamında başka sorunlar yaşatıyor.
Ya istisnalar olabilir. Ona ben de fazla karşı değilim.
 
RDR2 oynadım diye cehenneme gideceksem gideyim, ne yapayım?
Adam öldürdük sanki. Korsan olmasa oynayamayacağım oyunu, gene parasını veremeyeceğim.
Bir şey fark etmeyecek ki.

Cehenneme ya da cennete gitmiyorsun. Rockstar'ın sahipleri ahirette yakana yapışıp hakkımız ver diyorlar. Seninde verecek bir şeyin olmadığı için :) öylece kalıyorsunuz. Taki onlar seni affedene kadar.
Edit: Öteki tarafla ilgili bilgim yoktur.
 

Geri
Yukarı