Korsan Key girildikten sonra Orijinal Key girilebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kuroudo

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4070Ti , Ryzen 5 5600x , 32GB DDR4 RipJaws RAM,
Meslek
Shinobi
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sorunumu başlıktan görmüşsünüzdür ama bunu biraz daha açacağım. 18 Mayıs 2019'da babamın yanına gittim bana Windows 10 PRO'yu kurması için. Kendisi PC mühendisidir, neyse kurdu Windows 10 PRO'yu falan filan derken evime geri döndüm. Sonra bana dedi ki 1 hafta sonra sana lisans alıcam, key alıcam dedi ama bana internetten korsan key falan yazma diye bir şey söylemedi. Bende bilmiyordum ki bu internetten korsan key yazınca bir daha düzeltilmediğini neyse aldım deneyim belki olur diye girdim bu fakeyi. Şimdi bana böyle bir şey diyor (aşağıda fotoğrafını paylaşacağım.) İnternetten biraz araştırayım dedim ve onun biraz altında ürün anahtarını değiştir diye bir seçenek var şimdi ben gerçek lisansı alıp oraya girdiğimde çalışacak mı yoksa daha evvelden korsan key girdiğim için çalışmayacak mı? Bilen varsa yazsın çünkü babama ne diyeceğimi bilmiyorum. 2 kez format attım: Ctrl alt del + shifte basarken yeniden başlat yaparak oradan sonrada bilgisayarı sıfırla dedim ama yinede aynısı oluyor. Onu düzeltmenin bir yolu yok mu? Sorunumu umarım tam anlatabilmişimdir ya. Stresten ne yazdığımı bıle bilmiyorum, şuan bılen varsa acil yardım etsin. Kısacası benim tek merak ettiğim şey şu; Şimdi ben bu korsan keyi girdim diye o ürün girme yeri bozuldu, ya hata verdi ama altta da ürün anahtarını değiştir yazıyor. Ben gerçek key alıp yazsam oraya kabul eder mı etmez mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani ne yazdığınızı inanın düzenlerken bile anlayamadım. Ama anladığım kadarıyla şu an zaten mevcut bir Windows keyiniz bulunmuyor. Yani girdiğinizi sanmışsınız ama lisansı alamamışsınız. Sorunuza gelecek olursak; evet orijinal Windows10 Key satın alırsanız, aktif edebilirsiniz.
O keyler güvenilir değil sanıldığı gibi orjinal değil. 20 liraya alıp istersen deneyebilirsin, aldıktan bir süre sonra yine ürün anahtarı isteyecektir.
N11'den satın almıştım. 1 yıldır kullanıyorum. Format attığımda bile sormuyor artık key falan. Ciddi bir sorun yaşamadım hiç bu 1 yılda.

Söylediklerim gerçektir hikaye değildir.Lütfen dikkatle okuyunuz.
Bende şimdiye kadar korsan kullanıyordum işletim sistemini ta ki İş Bankasından aranana denk!

Neden İş Bankasından aradılar?
Çünkü Bireysel Online Bankacılık sistemini kullanıyorum da ondan.

1 ay öncesinde İş bankasından aradılar adımı soyadımı vererek hitap ettiler. Giriş yaptığınız bilgisayarda kullanmış olduğunuz yazılım dan kaynaklanan bir sorun sunucularımızda Bilgisayarınızı ve IP adresinizi virüslü olarak algılamıştır sisteminizde virüs varsa taratınız yoksa kullandığınız işletim sisteminde crack varsa lütfen bir an önce yasal orjinal key satın alınız dedi. Bende lisans satın aldım. Sistemimi full kapsamlı tarattım dosyalarımda birşey bulamadı gitti windows 10 crackini virüslü buldu. Gömülü olan sahte lisansı da sildi.

@Kuroudo Konu kabul edip etmemesi değil. Sahip olduğunuz Windows .ISO dosyasi Temiz (Msdn) sürümü değil ise Orjinal Windows kurup ardindan Orjinal Lisans Anahtarı'nız ile Aktif edebilirsiniz.

Elinizde Windows-Key mevcut değil ise Tercihen Buradan Makul fiyatı satın alabilirsiniz. (Sağlam ve Güvenilir)

Windows .ISO dosyasının ne demek olduğunu bilmiyorum temiz olup olmadığınıda bılmıyorum ama şimdi Windows Pro Keyim'i kendim aldım internetten 20 TL'ye.Ve bir sorunda çıkmadı ama ISO dosyası korsan olsaydı sorun çıkması gerekirdi heralde bende sıkıntı çıkmadı şuanda kullanabiliyorum ve cevaplar içinde teşekkür ediyorum herkese..

N11 üzerinden 68 liraya aldığım anahtarı 16.05.2017'den beri kullanıyorum. Hatta Microsoft müşteri hizmetleriyle telefon üzerinden etkinleştirmiştim ve "Bu kodu satın aldım ama yasal mıdır bilemiyorum. Yasal değilse muhtemelen bir sorunla karşılaşacağım değil mi?" "-Evet." şeklinde de bir konuşmamız oldu.
2 senedir 4-5 defa format atmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…