Mertcan KALELİ Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Buradan korsan oyun, yazılım vb. kullanan kişilere söylemek istediğiniz bir şey var mı? Yakın zamanda korsan indirmeyi bıraktım tüm oyunlarımın orijinalini aldım böyle daha güzelmiş Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Buradan korsan oyun, yazılım vb. kullanan kişilere söylemek istediğiniz bir şey var mı? Yakın zamanda korsan indirmeyi bıraktım tüm oyunlarımın orijinalini aldım böyle daha güzelmiş
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Aralık 2020 #2 Technopat olarak herkesi orijinal kullanmaya davet ediyoruz.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 9 Aralık 2020 #3 "Korsana destek vermiyoruz" demek isterdim. Berkay Davas dedi: Technopat olarak herkesi orijinal kullanmaya davet ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Genel moderatörlerin fikirleri aynı kapıya çıkıyor.
"Korsana destek vermiyoruz" demek isterdim. Berkay Davas dedi: Technopat olarak herkesi orijinal kullanmaya davet ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Genel moderatörlerin fikirleri aynı kapıya çıkıyor.