Arkadaşlar herkese merhaba, Mafia remake oynarken oyunda sürekli FPS problemi yaşıyorum. En düşük ayarlarda da en yüksekdede FPS değerleri değişmiyor hep 60 veya 40 FPS'de oynuyor sorun şu ki frame çok dengesiz 60'dan bir anda 55 hatta 45 FPS'e kadar düşüyor sonra geri çıkıyor bu sürekli böyle ve oyun zevkinin içine ediyor. Sistem gereksinimleride çok rahat yetiyor sorun ne anlamış değilim?
Sen korsana karşı olabilirsin, eyvallah da kos koca forum sitesini neden kendi düşüncenle sınırladın. Onu anlamadım. Bu Technopat sitesinde korsan oyun kullanıp yardım eden veya isteyen birçok kişi gördüm ve yardım ettim... Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
An inadvertent brush with the mob thrusts cabdriver Tommy Angelo into the world of organized crime. Initially uneasy about falling in with the Salieri family, the rewards become too big to ignore.