Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusuda bakma da ben zaten o AAA oyunların hepsini legal olmasa bile İllegal türkçe altyazılı oynayabiliyorum bedava yapan adamlar var bunu o kadar bütçe gerektirmiyor altyazı. Ve dolar kuru 7 tl iken emin ol 10 çeşit seslendirmenin hepsinden ucuz olur türkçe seslendirme. Beni kesmez altyazı.

Aynen ülkede herkes memur zaten. Ülkenin yüzde 80'i asgari ücretli.

Okuyanlar genelde memur. İnşaat işçileri vb. asgari ücretli. Bu istatistiğe nerden ulaştınız?

Rusya'da buradaki kadar fazla asgari ücret alan yok.

Oyunu sen ya da ben oynayayım diye kırmıyor bu adamlar. Dediğim gibi paranın ya da para biriminin önemi yok.

Ben bu devrin biteceğini düşünüyorum ama sebebi kırılamayan oyunlar olmayacak.

@Fegador Dostum şaka yapıyorsun değil mi? Sırf seslendirme için binlerce hatta on binlerce dolar para dökülüyor. Seslendirmeler öyle herkes evinde kafası ile yapılmıyor, hiç mi video izlemedin? Özel stüdyo ve bilgili bir ekip ne kadara mal oluyor biliyor musun? Türkçe altyapı ise hiç kolay değil, bu işe bir girip denesen bu adamlar nasıl bunu yaptı dersin. Seni alt yazı keser mi diye sordular mı? Alt yazı ekliyoruz bak ingilizcen yetersiz ise bunu kullanırsın her şeyi anlayabilirsin diyorlar. Bedava çeviri yapanlar ya gönüllü olarak herhangi bir para beklentisi olmadan yada firmalar ile konuşup belirli bir ücret karşılığı yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…