Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SimCity'de aynı fikir denendi ama sunucular o yoğunluğu kaldıramadı.

Direk hikaye tabanlı oyun olacağı için sanmıyorum online bağlantı zorunluluğunu. Zaten CD Projectin bunun altına gireceğini düşünmüyorum.

Ben PC için dedim konsolum yok :/
Yahu sizi anlamıyorum ne direkt hikaye tabanından bahsediyorsunuz? Oyun Multiplayer olarak oynanabilecek, hiç mi yayınlanan haberleri okumuyorsunuz?

Korsan oyun bitse bile Türkiye'de biteceğini sanmıyorum. Çünkü insanlar "oyuna para verilir mi, bedavası var, neden boşuna para vereyim" düşüncesinde hala.

Para yok yahu. PS5 çıksa da PS3 alsam diye bekliyorum ben mesela. PS3'ün parasını bir oyuna mı vereyim? Ne zaman AAA exclusive oyunlar 60 lira seviyesine iner o zaman alırım.

Korsan oyun bitse bile Türkiye'de biteceğini sanmıyorum. Çünkü insanlar "oyuna para verilir mi, bedavası var, neden boşuna para vereyim" düşüncesinde hala.
İnsanlar asgari ücretle (mesela ben) kıt kanaat geçindiği sürece bu böyle olacak. Önce alım gücümüz düzelsin.

SimCity'de aynı fikir denendi ama sunucular o yoğunluğu kaldıramadı.
Olay o değil, SimCity ile bu oyun çok farklı. Sitesinden oyunun satın alınmış olduğunu doğrulaması ve sonrasında oyunun otomatik hesap oluşturması gayet normal olur.

Korsan devri çok zor biter. Yakın bile değiliz.
Detroiti 1 senedir bekliyorum kıramadılar.
Epic'te 20 liraydı bir ara. Hala oynama fırsatı bulmamış olsam da 20 lirayı fazlasıyla hak ettiğini biliyorum.

Ülkede korsan oynandığı sürece kimse Türkçe destek beklemesin. Adamlar diyor ki "ya ben bu oyunu Türkiye'ye pazarlayacağım. Adamlar zaten korsan oynayacak. Ben neden Türkçe yamak için para dökeyim." diyorlar. O yüzden Türkçe destek kimse beklemesin.

Bir de konuyu şöyle düşünelim. Crysis 1 ilk çıktığında yerli kardeşler tamamen Türkçe bir oyun piyasaya sürüp Türkiye için umdukları satın alma düzeyini zor karşıladıklarını söylemişlerdi. Tabi ki bu serinin devam oyunlarında değişti. Değinmek istediğim şu biz orijinal oyun almadıkça adamları için bir pazar oluşturmuyoruz pazar oluşturmadığımız için Türkçe dublaj vs düşünmüyorlar. Fakat şundan eminim son birkaç yılda korsan oyun kullanımı bence bayağı azaldı diyebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…