Her şeyden habersiz foruma üye olup, korsan oyuna çözüm arıyan kullanacılara mı açtın bu konuyu? Göreceklerini hiç sanmıyorum. Belirli aktiflik elde etmiş üyelerin de korsana destek istediğini görmedim, verilmiyeceğini biliyorlar çünkü.
Her şeyden habersiz foruma üye olup, korsan oyuna çözüm arıyan kullanacılara mı açtın bu konuyu? Göreceklerini hiç sanmıyorum. Belirli aktiflik elde etmiş üyelerin de korsana destek istediğini görmedim, verilmiyeceğini biliyorlar çünkü.
Adobe Premiere korsan kullanılırsa sorun yok ama beyefendinin sevdiği şirketin oyunları olunca mesele emek hırsızlığı. İkiyüzlü olmayın arkadaşlar. Amacınız emek savunmaksa eşit davranın, öyle korsana destek yok demekle ahlaklı olunmuyor.
Adobe Premiere korsan kullanılırsa sorun yok ama beyefendinin sevdiği şirketin oyunları olunca mesele emek hırsızlığı. İkiyüzlü olmayın arkadaşlar. Amacınız emek savunmaksa eşit davranın, öyle korsana destek yok demekle ahlaklı olunmuyor. Eki Görüntüle 608258
Bir iddia atıyorsun ortaya. Karşı çıkıyorum, bahane istisnalar kaideyi bozmaz. Peki, hadi ben "istisnayım". Yönetim kademesinden örnek veriyorum, konu çarpıtma muamelesi yapıyorsun.
Gerçekle zerre alakası olmayan bir yargıda bulundun, ben de bunun doğru olmadığını gösterdim.