Korsan oyun kullanmak istemiyorum

İninal dursun sadece baban izin verdiğinde kullan. Kendine 2. bir kart al. Papara Tosla gibi.

İmkansız hocam öyle bir şey yapması. 3TL oyuna verdikten sonra tüm paramı alması gibi.

@Koishi Komeiji Hocam çok mantıklı arkadaşın dediği, sizin duruma benzer bir arkadaşım vardı, o parayı elden veriyordu ben ona oyunu Steam üzerinden hediye ediyordum.

@Koishi Komeiji hocam çok mantıklı arkadaşın dediği, sizin duruma benzer bir arkadaşım vardı, o parayı elden veriyordu ben ona oyunu Steam üzerinden hediye ediyordum.

Mantıklı aslında. 2. bir kart almak ta mantıklı. Mesela Papara alsam bunu görmez ama parayı karta babam yatırıyor ve ben nakit para almıyorum harçlık olarak, direkt kartıma yüklüyor ve ininalden Papara'ya nasıl para atılır bilmiyorum.

Birine para ver oda sana oyun alsın ve versin.

2. kart alırsan baban fark edebilir arkadaşına parayı ver o sana alsın hiçbir şekilde fark etmez parayı ona verirken bile görse bahane uydurabilirsin ama 2. kartı fark ederse bahane bulamazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…