Korsan oyun kullanmak istemiyorum

Babanla konuş. Bir oyun fiyat sınırlaması getirtin mesela ay da 50 ₺ gibi gibi, bunu da kabul etmezse git bir yerden ininal çıkart sonra da babandan 5'er 5'er para araklamaya başlarsın. Papara demememin sebebi Papara'yı çıkartamıyorsun senin evine yolluyorlar ve baban evde iken gelirse daha büyük sıkıntılar olabilir PC yasaklamak gibi çünkü ben de yaşıyorum. Okullar açılıyor okul harçlığından 5 TL ile ininal alıp diğer tüm harçlıkların ile oyun alabilirsin.

İmkansız hocam öyle bir şey yapması. 3TL oyuna verdikten sonra tüm paramı alması gibi.

Lise yaşında birine bu baskıyı yapıyosa çok ikna olcak yapısı yok. Oyunları arkadaşların aracılığı ile al. Parayı elden ver. Onlar sana oyunu sana alsın. Takipte edemez böylelikle... Sözlü olarak parayı sorgularsada tost dondurma vs. dersin.
@Koishi Komeiji Hocam çok mantıklı arkadaşın dediği, sizin duruma benzer bir arkadaşım vardı, o parayı elden veriyordu ben ona oyunu Steam üzerinden hediye ediyordum.

@Koishi Komeiji hocam çok mantıklı arkadaşın dediği, sizin duruma benzer bir arkadaşım vardı, o parayı elden veriyordu ben ona oyunu Steam üzerinden hediye ediyordum.

Mantıklı aslında. 2. bir kart almak ta mantıklı. Mesela Papara alsam bunu görmez ama parayı karta babam yatırıyor ve ben nakit para almıyorum harçlık olarak, direkt kartıma yüklüyor ve ininalden Papara'ya nasıl para atılır bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı