Korsan oyun yüklersem bilgisayarıma ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İndirdiğin yere bağlı. İndirmek istersen Drive'den ve virüs taraması yapabileceği boyutta indir.

40 yıllık korsan kullanıcısıyım hiçbir zararını görmedim önemli olan hangi siteden indirdiğin. Mesela sağlamindir öneririm(!)
Neden satıriçi sürprizbozan koymamam gerektiğini anladım gelen cevaplardan Gerçi haklılar görünmüyor çok

Hakaret olarak algılansın istemem ama çok bilgisizce yapılmış bir yorum.
Günümüzde bir virüsün ekran kartını veya her hangi bir donanımı yakması mümkün değil. Yakın tarihte yaşanmış bir örnek gösterebilir misin?

Nereden indirme yapıp nereden indirmemen gerektiğini bilirsen hiç bir şey olmaz. Virüs programı bile kullanmıyorum, sistemimde yıllardır virüs yok. Sistemine virüs bulaştıranlar genelde basit anlamda bilgisayar kullanmayı bile bilmiyorlar maalesef, kendi suçlarını "korsan içeriklerde virüs var" diyerek gizliyorlar.

Ne zaman bu ülkede AAA oyunlar yurtdışı fiyatlarına birim olarak yaklaşır, o zaman bende oynadığım her oyunu orijinal alırım. Bir oyuna 500-600 TL, bilgisayar tarafında 250-300 TL verilmez. Artık güzel bir bilgisayarım var, tek eksiğim monitör ancak gidip bir oyuna bu paraları veremem.
Korsanı desteklemiyorum ama durum bundan ibaret.

Virüs girme ihtimali %1000 falan değil birbirimizi kandırmayalım. Bu forum da korsan oyun önerilmiyor ki bunun nedenleri genellikle online dosyaları silindiği için Orjinal versiyonuna göre hata verme oranları çok daha fazla oluyor. İşin haram boyutu var mı var ama o konulara girmeyeceğim sonuç olarak zaten belirli Crack grupları var oralardan indirirseniz bir şey olmaz ama gene de tavsiye etmiyoruz. Ha şahsen ben de Single Player eski bir oyuna 20 lira üstünü vermek yerine korsan indiririm kendi fikrim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…