1.5kamasilver
Kilopat
Bunda da sorun yaşayabilirsin kesinliği yok cracklerin.40 yıllık korsan kullanıcısıyım hiçbir zararını görmedim önemli olan hangi siteden indirdiğin. Mesela sağlamindir öneririm(!)
Bunda da sorun yaşayabilirsin kesinliği yok cracklerin.40 yıllık korsan kullanıcısıyım hiçbir zararını görmedim önemli olan hangi siteden indirdiğin. Mesela sağlamindir öneririm(!)
Zaten virüslerin sadece reklam gösterdiğini zannettiğiniz için göremezsiniz.40 yıllık korsan kullanıcısıyım hiçbir zararını görmedim önemli olan hangi siteden indirdiğin. Mesela sağlamindir öneririm(!)
Neden satıriçi sürprizbozan koymamam gerektiğini anladım gelen cevaplardan40 yıllık korsan kullanıcısıyım hiçbir zararını görmedim önemli olan hangi siteden indirdiğin. Mesela sağlamindir öneririm(!)
Hakaret olarak algılansın istemem ama çok bilgisizce yapılmış bir yorum.Eskiden virüsler toolbar ve reklam şeklindeydi fakat artık arkaplanda gizlice Bitcoin madenciliği yapanından tut dosyalarını kilitleyerek senden para isteyen, ekran kartını yakan virüsler var. Korsan indirme. Ya para biriktir orijinal şekilde oyunu satın al Steam gibi yerlerden ya da hiç oynama.
Saçma bir cevap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.