2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.383 Çözümler 38 16 Mart 2021 #151 Bir hırsız bile kuyumcuyu soyduğu zaman kalkıp "ben kuyumcu soydum" demez. Susup oturur. Kendini ifşa etmez. Fakat burdaki korsancı arkadaşlar o kadar alışmış ki korsan kullanmaya rahatlıkla "ben korsan kullanıyorum" diyor. Linç yiyince de "param yoktu" diyor. Kendi bir oyun veya program yapsa yıllar boyunca, buna paraları dökse ve millet onu korsan kullanmaya başlasa "emek hırsızları" diye bas bas bağırır Tabii kendileri empati bile yapamadığı için bunu düşünmüyorlar.
Bir hırsız bile kuyumcuyu soyduğu zaman kalkıp "ben kuyumcu soydum" demez. Susup oturur. Kendini ifşa etmez. Fakat burdaki korsancı arkadaşlar o kadar alışmış ki korsan kullanmaya rahatlıkla "ben korsan kullanıyorum" diyor. Linç yiyince de "param yoktu" diyor. Kendi bir oyun veya program yapsa yıllar boyunca, buna paraları dökse ve millet onu korsan kullanmaya başlasa "emek hırsızları" diye bas bas bağırır Tabii kendileri empati bile yapamadığı için bunu düşünmüyorlar.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #152 kade dedi: Gerginlik, stres olan varsa sorun ondadır hocam. Biz seviyeli bir şekilde tartışmamızı sürdürüyoruz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde bu konularda hep tartışma çıkar, bir süre sonra da kilitlenir. Buna ithafen öyle yazdım. Zaten yazdığım şey sinirlenmek ve stres olmaktı, seviyesizlik değildi.
kade dedi: Gerginlik, stres olan varsa sorun ondadır hocam. Biz seviyeli bir şekilde tartışmamızı sürdürüyoruz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde bu konularda hep tartışma çıkar, bir süre sonra da kilitlenir. Buna ithafen öyle yazdım. Zaten yazdığım şey sinirlenmek ve stres olmaktı, seviyesizlik değildi.