Korsan oyunlar ve ekonomi

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
Artık akıllandım. Son çıkan sağlam oyun olsa bile 100 TL fiyattan fazla para verilmez. Benim de Windows korsan. Almaya üşeniyorum. Girecen siteye key gelecek okutcan üşeniyorum. Ucuz ama zaten. 50 TL civarına oyun alınır. Kutulu oyunlar uçmuş 500 TL felan diyor.

Bugüne kadar korsan olarak Warband, Cities Skylines, simcity 2013, northgard, CoD, BF gibi oyunlar oynadım zamanında. Cünkü o zamanlar ailede bir tek babam çalışıyor, asker, görevlere gidiyor gelmiyor eve 2 3 bazen, gözleri kırmızı kırmızı, baba 100TL verip şu oyunu alalım diyemıyordum bende. Şükur şimdilerde daha iyiyiz her ne kadar ekonomimiz kötüye gitse de ve oynadığım oyunların birçoğu şu an Steam kütüphanemde bulunuyor. Param varsa indirimdeyse, ya da makul sa fiyati alıyorum, sadece gelistiriciye destek için değil, güncellemelerden faydalanmak, Online sa Online oynamak, daha iyi optimizasyonla oynamak gibi sebepler benim için satın alma sebebi olmuştur hep. Warband, Half-Life gibi oynamasamda şu an zamanında oynadık dursun kütüphanede gelenektir diyerek aldığım da oluyor.
Bugüne kadar sadece CoD, BF3 ve simcity oyunlarını satın almadım, gerek duymadım, zaten oynadığım bir MW2, MW3 bir de BF3.simcity de Euro ile EA Games'den alınıyor.

Taktik veriyim. Hikayeli oyun ise 1-2 sene sonra oynıycan pahalı ise. İndirimde kapıcan. Online ise oyun o zaman yine indirimde makul fiyattan almaya bakıcan. Örnek Hitman 2 Online oynamıyorsun acelesi yok almaya. Battlefeild 5 olur Online için alırsın indirimde hemen.

Oyun oynayan arkadaşlarınız varsa onlarla Steam aile paylaşımı yapabilirsiniz. Arkadaşımla ben tek kişilik hikaye oyunlarını öyle oynuyoruz. İndirim dönemi alacağımız iki oyun varsa birini o alıyor diğerini de ben alıyorum birbirimizin hesabından oynuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…