Kurallara göre forum destek vermiyor da moderatörler keyfine göre konu onaylıyorKorsana destek vermiyoruz.
Şaka bir yana, başka bir torrent clienti kullanmayı deneyebilirsiniz. Veya trackerları sıfırlamayı deneyin.
Kurallara göre forum destek vermiyor da moderatörler keyfine göre konu onaylıyor
Geçen Cem Uzan ile alakalı konu açayım dedim konuyu sildiler. İşlerine geleni onaylıyorlar işlerine gelmeyeni siliyorlar.
Hocaam, aman atıp tutmayalım şimdi yine uyarı yeriz.Kurallara göre forum destek vermiyor da moderatörler keyfine göre konu onaylıyor
Geçen Cem Uzan ile alakalı konu açayım dedim konuyu sildiler. İşlerine geleni onaylıyorlar işlerine gelmeyeni siliyorlar.
Şu an korsan oyun indirildiğine göre, korsan oyunu nasıl indireceğine dair çözüm arayan birinin konusunu onaylamış bulunmaktalar. Az mantık yahu...Torrent korsan değildir. Torrent her zaman korsan oyun indirmek için kullanılmaz.
İndirdiği şeye baktığında kOrSanA deStek yOk diyip mesaj kasacak bir ton insan tanıyorum.Torrent korsan değildir. Torrent her zaman korsan oyun indirmek için kullanılmaz.
Her şeye uyarı yiyoruz zaten, kökten banlanınca bırakırız artık napalımHocaam, aman atıp tutmayalım şimdi yine uyarı yeriz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.