[Korsan] Qbittorent "durduruldu" hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşın indireceği şeyden sizene. Hemen korsana destek yok diye atlamayın. uTorrent kullanabilirsiniz.
Ayrıca konu onaylandıysa sadece Torrent programı önerebiliriz ya da o kişinin kullanıldığı program için ayar yaptirtabiliriz.

Dosyanın seederı yokken indirme yapılamaz.
Orada yazan kişi ve gönderen sayısına bakmak bu kadar zor olmamalı.

Deluge kullanarak tekrar başlatabildim hocam. Ama trackerler error veriyor, trackersiz nasıl iniyor bu dosya?
Bu arada Torrent uygulamasında sıkıntı yok tahmininmce. Oyunu indirdiğiniz site nedir acaba? Pek yasal bir şeye benzemiyor. 😀
FitGirl
Arkadaşın indireceği şeyden sizene. Hemen korsana destek yok diye atlamayın. uTorrent kullanabilirsiniz.
Ayrıca konu onaylandıysa sadece Torrent programı önerebiliriz ya da o kişinin kullanıldığı program için ayar yaptirtabiliriz.

uTorrent kullanın en verimlisi o oluyor genelde. Bir de o an, o Torrent'i başkası indirmiyorsa veya paylaşmıyorsa indiremezsin üstteki arkadaşında dediği gibi kişi sayısı 0 gözüküyor o yüzden inmiyor olabilir.

Bir kere indirirken iptal ettim, geri başlatmak istediğimde olmadı. Şu an iyi ki deluge kullanırken iniyor.
Korsana destek vermiyoruz. :D
Şaka bir yana, başka bir Torrent Client'i kullanmayı deneyebilirsiniz. Veya trackerları sıfırlamayı deneyin.

Trackerleri nasıl sıfırlıyorum? ya da nasıl tracker ekliyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı