Korsan vs Orjinal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satın alacağım oyunun demosu varsa demosuna bakıp bir oynarım pc destekliyor mu diye de bir bakarım ardından alırım.Bütçemi aşarsa da fitgirl den indiririm en azından güvenli.

Buradaki arkadaşların anlamadığı, veyahut anlamak istemediği şu; Windows ve Adobe gibi şirketlerin programları çok para onlara verilmez, ama oyunlara verilir diyorlar. Herkesin alım gücü farklı. Senin oyuna verecek 300 liran ama Windows'a verecek 1300 liran yoktur, başka birinin iki imkanı da yoktur. Arkadaşlar korsan tamamen emek hırsızlığıdır. Ama bu hırsızlığı kendim de olmak üzere mecburi olarak yapmak zorundayız.

"Yemek çalmak da aynı, giysi çalmak da aynı" deniyor. O zaman Windows'u çalmak da aynı. Neyse, bir kez daha söylüyorum korsan kötü bir şeydir. (Kamu Spotu) Konu fazla uzamasın, herkese iyi sosyaller.

Evet kınamaktan başka yapabileceğimiz birşey yok. Yapabileceğimiz bu tarz forumlarda Korsan'a destek verilmemesi ve biz alanlar olarak 'Hakkımızı helal etmemek'. İyi sosyaller
Biz korsana destek vermiyoruz sadece korsan oynadığımızı ve bunu paramız olmadığı için yaptığımızı söylüyoruz. Ayrıca ne malum ileride paramız olunca bunları satın almayacağımız?

Pahalı değil mi? Güldürdün. Sadece kur farkı değil dış kaynaklı 10 dolara çıkan oyun bizde 20 dolara çıktığı bile oluyor. Ayrıca evet, orijinal alın.

Pahalı değil mi? Güldürdün. Sadece kur farkı değil dış kaynaklı 10 dolara çıkan oyun bizde 20 dolara çıktığı bile oluyor. Ayrıca evet, orijinal alın.
Ülke'de 250 TL'ye adam akıllı alışveriş dahi yapabiliyor musunuz? Tabii ki yapamıyorsunuz. Dolar kuru yüzünden. Eğer çevirirseniz dahi Cyberpunk 2077 gibi efsane bir oyunun 42 dolar olduğunu anlayabilirsin. Kur farkından yükseldiği yok. Paranın değerine göre hesap oluyor. Kur dediğin bir üründen edilen kar'dır.

Steam de 1000+ oyun var, benim için üst limit 150tl bundan yüksek multisi için oynamayacağım hiç bir oyuna para vermem direk varsa korsan kullanırım

Hâlihâzırda Gamepass gibi bir sistem var. Olmadı, Steelseries 1 aylık, 1 yıllık EA Basic üyeliğini bedavaya sundu. Oyunların fiyatları pahalı ama bekleyerek alabilirsin.
Firmanın en büyük fanı ol, en isteklisi... Bu sana korsan kullanım hakkını vermez. Bir oyun için gerekirse 3 yıl bekle. Çünkü bekleyen var. Ha, fiyatlar çok pahalı, ben almıyorum dersen de haksızsın kardeşim. Günde 2 lira kenara atsan ayda 60 lira eder. Odysseyi bir yıl beklesen, 150 liraya da düşüyor. Fiyat, bahane olmamalı. Odyssey örnek amaçlı. Çoğu AAA yapım oyun bir yılda %50 indirime giriyor. Yeter ki takip et, paranı biriktir.

Benim durum çok garip, zamanında sistemim iyi değildi. Hala mükemmel değil, ama açıkcası 2016 yılında çıkmış Call of Duty İW'e para veremiyorum. Crackli oynayıp sonra bulunsun çocukluğumun oyunu diye satın alırım. Birkaç oyunu böyle yaptım.

Kullanmam. Maddi durumumun olmamasi böyle bir seye bahane olamaz.
Nasıl bahane olamaz peki? Benim 5liram var diyelim, ee nasıl bahane olamıyor şimdi? Gidip 300 tl mi vereceğim AC oyununa.. Bu nasıl açıklamadır sinirim bozuldu ya tamam önermiyorsanız önermeyin de, bu nedir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…