Daha fazla
Maddi durumunuz yoksa korsan oyun kullanır mısınız?
İşte aradığım yorum bu samimi dediğim buydu.Bütçem dahilinde bir oyunsa elbette satın alırım, ancak bütçem dahilinde değilse korsan kullanırım fakat kimseye önermem. Benim param yoktur ancak başkasının vardır, bence hikayeli 8-9 saatte bitebilecek bir oyuna da para verilebilir. Ben veriyorum şahsen.
Ancak standart sürümü 450TL'den başlayan Call of Duty: Modern Warfare oyununu benim satın almam biraz zor.
Burada sıkıntı yaptığınız şey üzerinden başkalarını eleştirmeniz. Duruma göre davranabilirsiniz. Öyle yapıyormuşsunuz gibi görmüyor. Hatta bunu destekliyorum, ama size benzer bir tutum takınan insanları eleştirmeye hakkınız yok.Normal televizyon varken neden başka yerden izleyeyim? Bunlar servis. Kendileri filmi yapmıyor. Olan filmi para ile insanlara izletiyor. Eğer normal bir televizyonunuz var ise yayına giren birçok filmi bilirsiniz. Bu kadar duyar kasmayın. Sıkmaya başladı gerçekten. Gidip Adobe Premiere kullansan korsanı anlarım. Oyun gibi şeylerde parayı vermiyorsan. Emek hırsızlığı yapıyorsun demektir. Oyunların nasıl yapıldığını nasıl bir zorluk içinde olduğundan haberiniz var mı? Yapan kişilerin özel hayatını onca uykusuz kaldığı ayları düşünüyor musunuz? Birisi gelip sizin elinizden evinizi alsa evsiz kalsanız ne yapacaksınız?
Oyuna verecek param yoksa etik mi oluyor o zaman? Güzel, yemek bütçem dışında para almıyorum. Her şey bana serbest o zaman.Adobe gibi programlara binlerce dolar verebilir misin? Vermezsin o yüzden kullanmanı anlarım.
Adobe Premier'e binlerce dolar verecek paran varsa orijinalini alırsın. Bu normal. Ama oyunların fiyatları belli onları veremeyeceksen hiç oynama emek hırsızlığı yapma.
Benimde tek dileğim umarım bir gün bizim durumumuza düşer ve ''gerekirse yemek yemeyin, eğlenmeyin ve parası olanların oynayabildikleri şeyleri izlemekle yetinin.'' diyebilirsin.Tek dileğim 'crack' kullandıktan sonra bilgisayarınıza bulaşan 'fidye' ve 'mining' virüsleri ile uğraşırken forumda konu açmayıp başkasının çözebilmeniz için vereceği emeği kullanmamanız olucaktır.
Her crack'te fidye ve mining virüsü bulaşsaydı ohoo.Ben konuyu takipten çıkıyorum arkadaşlar çünkü ortak noktada buluşamıyoruz. Tek dileğim 'crack' kullandıktan sonra bilgisayarınıza bulaşan 'fidye' ve 'mining' virüsleri ile uğraşırken forumda konu açmayıp başkasının çözebilmeniz için vereceği emeği kullanmamanız olucaktır. İyi sosyaller
Hocam 1 senedir bilgisayarım yok. 6 ay asgari ücretle yapılabilecek en zor mesleklerden birini yaparak (müşteri temsilciliği) geçirdim. Biriktirdiğim parayı Laptop almak için kullandım. Oyun alacak param yok o yüzden aynı oyunları kullanacağım. Ben de sizinle aynı durumdayım. Sadece bilinçli birisi olarak emek hırsızlığı yapmıyorum. Yemek yemeyin demiyorum lükse kaçmayın. Bağımlılık yapacak şeyler kullanmayın. Ne yazık ki ülkemizde birşey alırken iki defa düşünmek gerekiyor siz 3 defa düşünün. Yoksa bende isterim herkesin 15-20k₺ para kazanmasını. Oyunları alabilmesini. Alamıyorsanız kullanmayacaksınız. Bu kadar.Benimde tek dileğim umarım bir gün bizim durumumuza düşer ve ''gerekirse yemek yemeyin, eğlenmeyin ve parası olanların oynayabildikleri şeyleri izlemekle yetinin.'' diyebilirsin.
Kullanmaya devam edeceğim ve kınamaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.Hocam 1 senedir bilgisayarım yok. 6 ay asgari ücretle yapılabilecek en zor mesleklerden birini yaparak (müşteri temsilciliği) geçirdim. Biriktirdiğim parayı Laptop almak için kullandım. Oyun alacak param yok o yüzden aynı oyunları kullanacağım. Ben de sizinle aynı durumdayım. Sadece bilinçli birisi olarak emek hırsızlığı yapmıyorum. Yemek yemeyin demiyorum lükse kaçmayın. Bağımlılık yapacak şeyler kullanmayın. Ne yazık ki ülkemizde birşey alırken iki defa düşünmek gerekiyor siz 3 defa düşünün. Yoksa bende isterim herkesin 15-20k₺ para kazanmasını. Oyunları alabilmesini. Alamıyorsanız kullanmayacaksınız. Bu kadar.
Evet kınamaktan başka yapabileceğimiz birşey yok. Yapabileceğimiz bu tarz forumlarda Korsan'a destek verilmemesi ve biz alanlar olarak 'Hakkımızı helal etmemek'. İyi sosyallerKullanmaya devam edeceğim ve kınamaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.