AngryHands Centipat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. W10'u yüklediğimden beri internette bulduğum anahtarları kullandım. KMS falan kullanmadım. Orijinal anahtar alıp girsem Windows orijinal olur mu? Yoksa format atmam vs. gerekli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2020
Arkadaşlar merhaba. W10'u yüklediğimden beri internette bulduğum anahtarları kullandım. KMS falan kullanmadım. Orijinal anahtar alıp girsem Windows orijinal olur mu? Yoksa format atmam vs. gerekli mi?
Çözüm Darneluin 3 Nisan 2020 Masaüstüne sağ tıklayın. Kişileştir butonuna tıklayın. Üst tarafta Windows'u etkinleştir butonuna tıklayın. Yeni aldığınız ürün anahtarını girin. Bu işlemleri gerçekleştirin hiç bir problem olmaz. Format atmanıza gerek yok. Ürün anahtarını alıp girmeniz yeterli.
Masaüstüne sağ tıklayın. Kişileştir butonuna tıklayın. Üst tarafta Windows'u etkinleştir butonuna tıklayın. Yeni aldığınız ürün anahtarını girin. Bu işlemleri gerçekleştirin hiç bir problem olmaz. Format atmanıza gerek yok. Ürün anahtarını alıp girmeniz yeterli.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 3 Nisan 2020 #2 Masaüstüne sağ tıklayın. Kişileştir butonuna tıklayın. Üst tarafta Windows'u etkinleştir butonuna tıklayın. Yeni aldığınız ürün anahtarını girin. Bu işlemleri gerçekleştirin hiç bir problem olmaz. Format atmanıza gerek yok. Ürün anahtarını alıp girmeniz yeterli. Artı 1 Eksi Çözüm
Masaüstüne sağ tıklayın. Kişileştir butonuna tıklayın. Üst tarafta Windows'u etkinleştir butonuna tıklayın. Yeni aldığınız ürün anahtarını girin. Bu işlemleri gerçekleştirin hiç bir problem olmaz. Format atmanıza gerek yok. Ürün anahtarını alıp girmeniz yeterli.