Korsan Windows 10'u Ürün Anahtarı ile Orijinal Yapmak

Emirhan Türk43

Hectopat
Korsan Win 10 kullanıyorum. Orijinal yapmak için n11'den kod alsam bunu nasıl yaparım? Hiçbir bilgim yok detaylı anlatabilecek var mı? Format atmayı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olay bendede var fakat uefı kurulum yapıp keyi 1*2gün sonra yapsak sıkıntı olur mu?Recep baltaş kurulum videosunda key girmiyor ve windows açılıyor.O şekilde kaç gün kullanılır?

Aynı olay bendede var fakat uefı kurulum yapıp keyi 1*2gün sonra yapsak sıkıntı olur mu?Recep baltaş kurulum videosunda key girmiyor ve windows açılıyor.O şekilde kaç gün kullanılır?
sınırsız kullanabilirsiniz ancak windows 10 bazı verdiği özellikleri kullanamazsınız örneğin arka plan değiştirmek.

Sınırsız kullanabilirsiniz ancak Windows 10 bazı verdiği özellikleri kullanamazsınız örneğin arka plan değiştirmek.

Arka plan degişitrebilir ama Google'dan indirdigi resimleri koyar. Windows'un hazır arka plan larını kullanamaz benim sürümümde öyle 20H2

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı