Ömer Kazım Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar , benim şuan windows 7 ultimate 64 bit var. İşletim sistemim korsan. Oyunlarda bir etkisi olur mu ?
Merhaba arkadaşlar , benim şuan windows 7 ultimate 64 bit var. İşletim sistemim korsan. Oyunlarda bir etkisi olur mu ?
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #2 Kurulum yaptığınız .iso dosyasının SHA1 kodunu orijinal dosya ile karşılaştırın. Aynı ise bir etkisi olacağını sanmıyorum.
Kurulum yaptığınız .iso dosyasının SHA1 kodunu orijinal dosya ile karşılaştırın. Aynı ise bir etkisi olacağını sanmıyorum.
temel52 Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #3 Korsana destek vereceklerini sanmıyorum,konuyu bence kapat.
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #5 Windows' u etkinleştirmek için herhangi bir yazılım kullandıysanız o yazılım arka planda çalışır. Ama sistem çok vasat değilse fazla performans kaybı olmaz.
Windows' u etkinleştirmek için herhangi bir yazılım kullandıysanız o yazılım arka planda çalışır. Ama sistem çok vasat değilse fazla performans kaybı olmaz.
Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #6 Korsan sorun etmez ama Windows 7 sorun eder oyunlarda. Windows 8.1 kurun.
D deepdark0 Ziyaretçi 5 Temmuz 2015 #7 Windows 8.1 kurmanı tavsiye ederim. Windows 7 desteği bitti. Korsana destek yok. Bu rehber konuyu detaylı olarak anlatıyor. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat Uygun fiyata Windows 8.1 lisansı alabilirsin. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal Veya öğrenci isen ücretsiz lisans alma imkanın var . [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal
Windows 8.1 kurmanı tavsiye ederim. Windows 7 desteği bitti. Korsana destek yok. Bu rehber konuyu detaylı olarak anlatıyor. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat Uygun fiyata Windows 8.1 lisansı alabilirsin. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal Veya öğrenci isen ücretsiz lisans alma imkanın var . [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #8 @Silinen üye Edit: Veya öğrenci isen ücretsiz lisans alma imkanın var . Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi | Technopat Sosyal
@Silinen üye Edit: Veya öğrenci isen ücretsiz lisans alma imkanın var . Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi | Technopat Sosyal