Tarbean
Hectopat
Korsana destek verilmiyor! Ayrıca şunu okuyun: Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat
Sen şimdi temiz kurulum mu yaptın yani MediaCreationTool ile mi indirdin ?Ben korsan win7 home premiumdan win10 a geçtim arkadaşlar sıkıntı yok. Fakat ben win 7 yi yüklediğim zamanlarda "win 7 aktifleştirme key" adlı bir programla lisanslıymış gibi kullanıyordum. Korsandan kastınız eğer ürün anahtarınız yoksa win10 aktifleşmez.
MediaCreatintool ile yükseltme yaptım.Sen şimdi temiz kurulum mu yaptın yani MediaCreationTool ile mi indirdin ?
Yoksa yükseltme mi yaptın ? Ürün anahtarı yoksa Win10 nasıl aktifleşmiyor.
Ben de MediaCreationTool ile direk İSO olarak indirsem kursam yine etkinleştirir mi ?MediaCreatintool ile yükseltme yaptım.
Buarada win 10 hep 2. seferde açılıyor. Sorunu çözemedim.
onu bilemiyorum. o şekilde yapanlar sorun yaşayanlar vardı. Önce yükseltin sonra sıfır kurulum yapın diyolar.Ben de MediaCreationTool ile direk İSO olarak indirsem kursam yine etkinleştirir mi ?
Ne yapacam bilmiyorum. KMSpico mu kullansam acaba ? Nasıl olsa internet olmayan bir bilgisayara kuracağım.onu bilemiyorum. o şekilde yapanlar sorun yaşayanlar vardı. Önce yükseltin sonra sıfır kurulum yapın diyolar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.