Korsan Windows 7, Windows 10'a yükseltilir mi?

mehmet erkaplan

Hectopat
Daha fazla  
Değerli okurlar merhaba;
Şu an elimde bir bilgisayar var. Windows 7 orjinal olmayan sürümü yüklü.Şimdi ben windows'un sitesinden windows 10'un kurulum dosyasını indirdim. Şimdi ben onu çalıştırıp kursam PC'deki bütün bilgiler kaybolur mu ? Birde orijinal Windows sahibi olur muyum ? Çünkü şimdiki kullanılan örijinal değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben orjinal kullanıyorum ve farkını da gorüyorum. Tavsiye de ediyorum. Windows 8.1 orjinal almıştım, şimdi bedava Windows 10'a geçtim.

Bu arada arkadaşlar Windows 10'u burdan aladabilirsiniz. Microsoft Store Middle East and Africa Çevrimiçi Mağaza - Hoş geldiniz bence Microsoftun kendi sitesinden almak en iyisi ordan burdan falan ne bileyim destekleyen firmalardan bence almayın burda kendi sitesi durmuşken.

Microsoftstore.com'dan demiştim.

Korsan kullanmayın, ancak korsan windows 7 win10'a güncelleniyor, ultimate veya professional ise bilgisayarın orjinal win10 pro oluyor.

Ben de onu diyorum işte aynen.

Arkadaşım birde bu Windows 10'a geçtim hangi zaman istesem orjinal Win10'umu kaybetmeden format atabilirim di mi ?

Yani yeniden sıfırdan Win 10 formatı.

Burası bir korsan forumu değildir. Hiçbir şekilde korsan link, oyun, dosya, yardım talebi edemezsiniz. Korsan ürün hakkında desteğe ihtiyacın varsa yanlış yere gelmişsin...
Sana benden bir tavsiye, eğer korsan ürün kullanacaksan nasıl yapıldığını kendin çöz ya da hiç uğraşma.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı