Korsan Windows 8.1 icin Windows 10 ucretsiz mi ?

musbelive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlar notobook almıştım firma fiyatı düşük tutmak için notobooka işletim sistemi koymamış FreeDos geldi bana bende Win 8.1 crackledim kullandım bir sorun yaşamadım. Evet belki doğru bir şey değil ama param yoktu. Her neyse oyun oynuyorum bilgisayarımı bir harici hardiske'de depoladım sistem çökerse benim açımdan bir sorun yok. Bütün riskleri almaktan gocunmuyorum sonuçta iş bilgisayarı değil eylence amaçlı kullanıyorum ve çökerse tekrar kurarım. Tekrar söylüyorum eğer çalışan biri olsaydım gider alırdım Windows'u ama şartlar malum falan filan.. Bilgisayarımın sağ alt köşesinde Windows 10'u Alın ibaresi var şimdi ben windows 10'a geçebilir miyim ? Geçersem kullanabilir miyim ? Ne kadar süre kullanırım ? Kullanamazsam crack yapabilir miyim ? Her görüşe saygım var fikirlerinizi merak ediyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala daha korsan kullanımını gerektirecek bir durum göremiyorum. Tanıdıklarından okula giden biri varsa ücretsiz şekilde DreamSpark'tan Windows 8.1 edinebilirsin. Windows 10'a geçersen lisansı onaylamayacaktır. DreamSpark'tan aldığın zaman güvenli şekilde yükseltmeni veya temiz kurulumunu yapabilirsin.

Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi | Technopat Sosyal

Evet kardeşim ücretsiz geçiş yapabileceksin korsan kullanıcıları için her hangi bir sıkıntı ve kısıtlama yok :) Ömür boyu kullanabilirsin, istediğin şekilde lisanslayabilirsin.

Windows 10'a yükseltebilirsiniz. Cihazınız gene lisanslı olmayacak. Ancak insider üyesi olarak insider yavaş (insider slow) yapılarını alıp daha az kararlı windows 10 sürümlerini kullanabilirsiniz. Insider yapılarına geçtikten sonra Windows size lisans uyarısı vermeyecek.

upload_2015-8-5_10-52-28.png

Evet kardeşim ücretsiz geçiş yapabileceksin korsan kullanıcıları için her hangi bir sıkıntı ve kısıtlama yok :) Ömür boyu kullanabilirsin, istediğin şekilde lisanslayabilirsin.
Anladım çok teşekkür ederim. Peki bu geçişi Bilgisayarın sağ alt köşesinde bulunan ''Windows 10'u Alın'' yazan yerden mi yapacağım yoksa başka türlü mü ? bir rehber varsa bu konuyla ilgili link verebilir misin kardeşim :)

Anladım çok teşekkür ederim. Peki bu geçişi Bilgisayarın sağ alt köşesinde bulunan ''Windows 10'u Alın'' yazan yerden mi yapacağım yoksa başka türlü mü ? bir rehber varsa bu konuyla ilgili link verebilir misin kardeşim :)
Kardeşim sağ alttaki Windows 10'u alın simgesinden de yapabilirsin veya direk sistemine göre burdaki dosyalardan 32 veya 64 bitlik sürümünü indir ondan sonrası zaten seni yönlendiriyor.

Yalnız Korsan sürümleri Ana makine İnsider keyi olarak kabul ediyor diye biliyorum.

Bazı korsan kullanıcılar tüm güncellemeleri yaptıktan sonra eğer revize ikonu çıkmazsa revize fixini yapıp çıkartıyorlar ve lisanslı bir şekilde windows 10 kullanıyorlar diye duymuştum ancak her an lisansları gidebilir.

Microsoft'un kendisi zaten korsana destek veriyor o bakımdan bize söz düşmez.

Size gelen rezerveden Win 10'a yükseltip daha sonra temiz kurulumla da yapabilir an itibariyle de sonsuza kadar kullanabilirsiniz. En azında an itibariyle öyle görünüyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı