Elewaiting Kilopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2015 #1 Bilgisayar toplamayı düşünüyorum bütün parçaları seçtim ancak bütçemi zaten aşıyor. Windows u korsan olarak indirmemin bir yolu var mı? Korsanın bir sakıncası olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2015
Bilgisayar toplamayı düşünüyorum bütün parçaları seçtim ancak bütçemi zaten aşıyor. Windows u korsan olarak indirmemin bir yolu var mı? Korsanın bir sakıncası olur mu?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 28 Mayıs 2015 #2 Korsan Windows emek hırsızlığından başka bir şey değildir. Sisteme o kadar para veriyorsunuz ve bir lisans alamıyor musunuz? Bakın ben kendim 65 liraya aldım. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal Ayrıca bu makaleye de bir göz gezdirin. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat
Korsan Windows emek hırsızlığından başka bir şey değildir. Sisteme o kadar para veriyorsunuz ve bir lisans alamıyor musunuz? Bakın ben kendim 65 liraya aldım. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal Ayrıca bu makaleye de bir göz gezdirin. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat