Korsan Windows 8 Kurma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mustafamustafa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows haric, bana bir hayır sever Vatan PC'de bu ugun fiyatı ekranla birlikte toplayıp foto çekip atablir mi? Hicbir fikrim yok bu konularla. (Mönitör 300 TL 'ye kadar sürebilir.) Gelelim asıl konuya arkadaşlar, çakma Windows 8 CD'ye çeksem ve bilgiseyarı toplayınca içine taksam sorun çıkar mı ya da dez avantajı? Veremem 500 TL sürüme. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 lira veya 200 lira olsaydı alırdım ama maalesef 500 lira ama korsan alsam sıkıntı çıkar mı öğrenmek istiyorum ve 2 sorduğuma cevap bulabilir miiniz?

Ve de DreamSpark programını üretsiz mi? Ücretsizse nasıl ulaşırım CDden ?

Bakar mısınız? Böyle yapsam:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öğrenciyseniz DreamSpark gerçekten iyi ama değilseniz korsan kullanmanız bir sorun teşkil etmez. Sonuçta burada 900-1000TL'ye sistem toplayanlar var. 500TL işletim sistemine bayılmak bence akıl karı değil.

Teşeklür ediyorum sağ olun ama bi sorum takıldı, nasıl aktarabilirim dediğiniz Windows'u CD 'den ya da bellekten? Hangisi daha kolay sizce?

Ben zaten 2 bin lira Technopat'ın topladığı PC onu yapıcam. Lise öğrencisiyim yalnız ve 2 . soruma kulak verir misiniz? Teşekürler. Windows'a geçiş yapıyor videoda. Öyle de olur.

Kardeşim, hırsızlık ne zamandan beri sorun teşkil etmedi? Senin kendi malın olmuş olsaydı ve bedeli ödenmeden senden alınmış olsaydı, yinede sorun teşkil etmez der miydin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı