Korsan Windows FPS'i etkiler mi?

Berke Benim

Hectopat
Daha fazla  
  • i3 Skylake 6100
  • MSİ GTX 960 4G
  • Msi b150m Bazooka
  • 8 GB RAM
  • 120 Gb Kingston SSD
  • 1 TB HDD
  • AeroCool 600W Kasa
  • Venoom Vedoo Soğutucu vs. vs.

Şeklinde bir sistem topladım. Technopat'ın 2500 Tl'ik sistem toplama videosundaki bileşenlere ekleme çıkarma yaparak. Yalnız ilk defa sistem toplayan birisi olarak sanırım bir kaç hata yapmış olabilirim. Şu anda Windows'um orijinal değil 500 TL gibi bir rakamı veremedim. Laptop sistemim lisanslı ancak onu kullanabilir miyim bilmiyorum. Bir kaç sorum olacak madde madde yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

1- Windows un orijinal olmaması FPS'yi etkiler mi?

2- GTA 4 gibi bir oyunda FPS ara ara 38 - 40'lara düşüyor bunun sebebi sistemin darboğaz yaşaması mı?

3- İşlemci GTX 960 4G için düşük mü kalmış?

4- Oem yazılım satın alsam normal bir şekilde kullanabilir miyim bana sıkıntı çıkartır mı?

Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Etkilemez ama yaşayacağınız bir sorunda Microsoft ve Technopat size destek vermeyecektir. G2A gibi yerlerden 60 TL karşılığında Windows 10 lisansı bulabilirsiniz.
  2. GTA 4 optimize sorunlu bir oyun. Ayarlar yükseğe alınmışsa bu gibi sorunlar yaşatabiliyor.
  3. CPU ve GPU uyumu gayet iyi ama İ5 6400 alırsanız daha iyi olur.
  4. Windows lisansını OEM şeklinde satın alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı