Korsan Windows güncelleme alır mı?

Korsana destek verilmediğini, onun yerine uygun fiyata orijinal OEM keyleri kullanabileceğini ifade ettim, diğer kullanıcılar da aynı şekilde.
Sanki OEM key'lerin ele geçirilme yolları yasalmış gibi konuşuyorsunuz. OEM Key Yasal mı ?

Yardımcı programlar ile cracklediğinizi zannetsenizde Windows'u kandırarak deneme sürümünü uzatmış oluyorsunuz. Deneme sürümünde de güncellemeleri alıyor. Gittigidiyor gibi sitelerde 5 liraya bile Windows keyler var. Volume key olsa da korsan olmasından iyidir.

Sorunun cevabına gelirsek cevap evet; korsan sürüm de güncelleme alır. Fakat güvenliğiniz risk altında olabilir. Orijinal fakat etkin olmaması daha sağlıklıdır bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM Key diyorsunuz sanki o OEM Key dediğiniz şey orijinal korsandan daha tehlikeli çünkü yasa dışı yollar ile ele geçiriliyor hala OEM Key diyorsunuz asıl bu forumda yasaklanması geren şeylerden biri OEM Key. Birisi korsanla alakalı bir soru sorunca "biz korsana destek vermiyoruz moruk" kafasına giriyorsunuz o OEM Key'ler yasadışı yollarla ele geçirilen ürün anahtarları neden "biz yasadışı konulara destek vermiyoruz" diyemiyorsunuz.

Korsana destek vermiyoruz. 20 TL'ye OEM keyler var.
Şaka mısın sen? OEM key'lerin de korsan olduğunu bizzat Microsoft açıkladı;
IMG_20200620_154829.png
IMG_20200620_154809.png

Adam korsan kullanma deyip korsan öneri yapıyor bilgisizliğin de bu kadarı 🤭 🤣
30-40 TL arası OEM Key'ler var böyle bir çaba içerisine girmenize gerek yok.
Güncelleme alır, lakin Oem Key almanızı tavsiye ederim.
Mesajımı okuyun ve bir daha da korsan öneri yapmayın.

Şaka mısın sen? OEM key'lerin de korsan olduğunu bizzat Microsoft açıkladı;
Eki Görüntüle 596425Eki Görüntüle 596426
Adam korsan kullanma deyip korsan öneri yapıyor bilgisizliğin de bu kadarı 🤭 🤣

Mesajımı okuyun ve bir daha da korsan öneri yapmayın.
Tek zeki sensin bu forumda, git o zaman bu ekonomide 1000 TL ver lisansa, KMSPICO kullanmasın diye OEM öneriyoruz insanlara çünkü OEM keyin bilgisayara zarar vermesine imkan yok, onlar key'i yasal veya illegal nasıl elde ettiği sonucu etkilemiyor.
sen tam küfürlük ve dayaklık birisisin
Haddini bil.
Sanki OEM key'lerin ele geçirilme yolları yasalmış gibi konuşuyorsunuz. OEM Key Yasal mı ?
OEM key'in yasal olduğunu söylemedim, ama ekonomik ve diğer etkinleştirme işlemlerine göre daha mantıklı olduğu meçhul.

Tek zeki sensin bu forumda, git o zaman bu ekonomide 1000 TL ver lisansa, KMSpico kullanmasın diye OEM öneriyoruz insanlara çünkü OEM Key'in bilgisayara zarar vermesine imkan yok, onlar Key'i yasal veya illegal nasıl elde ettiği sonucu etkilemiyor.

Haddini bil.

OEM Key'in yasal olduğunu söylemedim, ama ekonomik ve diğer etkinleştirme işlemlerine göre daha mantıklı olduğu meçhul.

Lütfen yorum yapmayı bırakır mısın OEM Key'ler illegal yollarla ele geçirilen Key'ler hiçte bir mantığı yok. Biraz araştır öyle yorum yap.

Deneme sürümü Windows kullanıyorum ve evet, güncellemeleri alıyorum. Niye deneme sürümü kullanıyorum çünkü OEM keylerin "sahte" olduğu ve patlayabileceği hakkında sürekli birileri bir şey diyor. Tabi bir Windows Anahtarı için 1000 TL verecek durumum da yok.

Lütfen yorum yapmayı bırakır mısın OEM Key'ler illegal yollarla ele geçirilen Key'ler hiçte bir mantığı yok. Biraz araştır öyle yorum yap.
Hayır, bırakmam. İnsanlar bu keyleri resmi satış kanallarından satın alıyor, gittigidiyor vs. Bu kurumsal firmalar bu satıcıların sitelerde satış faaliyetinde bulunması izin veriyorsa eğer, illegal olup olmamasının bir önemi kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı