Korsan Windows'u etklinleştirme

Dreamon

Decapat
CMD ile etkinleştirilmiş Windows kullanıyordum fakat bazı sorunlardan sonra internet üzerinden Windows Home keyi satın aldım orijinal olarak. Direkt Bilgisayarıma sağ tıkladım, özelliklerden ürünü değiştirip aldığım yeni orijinal kodumu girdim. Sizce bu yeterli mi? CMD ile etkinleştirdiğim için bir şey yapmam gerekiyor muydu yoksa orijinal kodu girdiğim an her şey düzeldi mi? CMD'ye bir şeyler yazmak istemiyorum. "slmgr /xpr" komutunu verdim, orijinal olduğunu söyledi fakat "slmgr" kodu üzerinden keyimi girmedim. Bilmiyorum tam anlamıyorum bu orijinal mi yoksa KMS üzerinden bi korsanlık mı bulaşmak istemedim. Kısaca arkadaşlar CMD'den ayar yapmalı mıyım yoksa yaptığım işlem yeterli midir? Teşekkür ederim şimdiden.

Çözüm
Yaptığınız işlem yeterli ancak daha önceden program ile lisansladıysanız virüs veya zafiyet verecek dosyalar oluşturulmuş olabilir. Program yerine sağlıklı bir şekilde siz korsan hale getirdiyseniz şimdi yine yasal hale gelmiştir, keyifli kullanımlar.
Yaptığınız işlem yeterli fakat sıfırdan temiz format atıp o şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. CMD nin virüs dosyalarını saklamadığını bilemezsiniz, veya en güvenilir 1 2 antivirüs ile birlikte birde malware taraması yapın temizse kullanmaya devam edin derim.

İçinizin rahat olması için direkt temiz format atın. Tekrar key girin.

Zaten bir kere key girdiğin zaman o anakarta işlenir. Ama olsun .

KMS gibi programlar arkalarında başka dosyalar bırakır.
OEM Windows key ile aynı bilgisayar üzerinde birden fazla kez aynı key ile ürün aktifleştirme yapabilir miyiz acaba? Format atma gereğimiz oldu mesela, anakarta işlendiği için yine bir başka key mi almak gerekir?

OEM Windows key ile aynı bilgisayar üzerinde birden fazla kez aynı key ile ürün aktifleştirme yapabilir miyiz acaba? Format atma gereğimiz oldu mesela, anakarta işlendiği için yine bir başka key mi almak gerekir?
Tabi yapabilirsiniz hatta seçenek aktifse işletim sistemini Windows hesabınızla ilişkilendirin böylelikle lisansı taşıma fırsatınız olabilir, dikkat etmeniz gereken aynı sürümü kurmak home ise yine home kurun.

Teşekkür ederim, peki bu hesap ilişkilendirme sekmesini nerde bulup aktifleştirebiliyorduk acaba?

Hayır herhangi bir program yüklemedim elimle kendim girdim bütün kodları. Konuyu açmamın sebebide keyi girdikten sonra bişe değişmemiş gibi hissettim . Herşeyim günceldi zaten . Tabii ki etkinleştirildi bildirimi ve orjinal olduğunu gösterdi bana bilgisayar fakat Windows Günlüklerinde sistem olaylarında falan göremedim böyle bir değşim olduğunu.. Belkide orda çıkmıyordur ben yanlış biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…