Korsan Windows'u etklinleştirme

Dreamon

Decapat
Katılım
2 Temmuz 2019
Mesajlar
49
CMD ile etkinleştirilmiş Windows kullanıyordum fakat bazı sorunlardan sonra internet üzerinden Windows Home keyi satın aldım orijinal olarak. Direkt Bilgisayarıma sağ tıkladım, özelliklerden ürünü değiştirip aldığım yeni orijinal kodumu girdim. Sizce bu yeterli mi? CMD ile etkinleştirdiğim için bir şey yapmam gerekiyor muydu yoksa orijinal kodu girdiğim an her şey düzeldi mi? CMD'ye bir şeyler yazmak istemiyorum. "slmgr /xpr" komutunu verdim, orijinal olduğunu söyledi fakat "slmgr" kodu üzerinden keyimi girmedim. Bilmiyorum tam anlamıyorum bu orijinal mi yoksa KMS üzerinden bi korsanlık mı bulaşmak istemedim. Kısaca arkadaşlar CMD'den ayar yapmalı mıyım yoksa yaptığım işlem yeterli midir? Teşekkür ederim şimdiden.
 
Çözüm
Yaptığınız işlem yeterli ancak daha önceden program ile lisansladıysanız virüs veya zafiyet verecek dosyalar oluşturulmuş olabilir. Program yerine sağlıklı bir şekilde siz korsan hale getirdiyseniz şimdi yine yasal hale gelmiştir, keyifli kullanımlar.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı