Birçok kullanıcının karşılaştığı Windows 10'u Alın adlı bildirim bana da geldi. Şuanda kullandığım işletim sistemi Windows 8.1. korsan kullanıyorum ne yazık ki. Bildirime tıkladığımda ücretsiz Windows 10'a geçin, endişelenmeyin tarzı yazılar gördüm. Sizin de gördüğünüz üzere. Ancak korsan kullandığım için biraz endişe ettim açıkçası. Neyse dedim rezerve ettim. Sanırım korsan sürüme sahip olanlar Windows 10'a sonsuza kadar sahip olamayacaklar. 1 yıl gibi bir süre verilecekmiş ve ekranın ortasında kocaman bir Windows 10 yazısı belirecekmiş. İstesek de kaldıramayacak ve hep satın alın tarzı uyarılarla karşılaşacakmışız. Güncellemeleri de alamayacakmışız. Rezerve ettiğim iyi mi oldu kötü mü oldu düşünüyorum. Şimdi sormak istediğim soru şu: Windows 10 çıktığında bilgisayarım otomatik mi Windows 10'a geçirilecek yoksa kurmak istemiyorum deyip kurmama şansım var mı? ( Yani köprüden önce son çıkışım var mı?) Ekranımda kocaman bir yazı ve hadi al al diye ısrar eden bir işletim sistemi istemem. Satın alacağımı da sanmıyorum. Tabii Microsoft uygun bir fiyat belirlemezse.