Korsan yazılım kullanmak için bahaneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunlara daha önceden yazdığım bir şeyi paylaşayım. Siz bir yerde maaşlı çalışıyorsunuz. Yeni başlayan bir personel ilk günden çalışmadan sizin maaşınızı o personele verdiğini farz edin. Yani bedavaya çalıştınız. Ama yoruldunuz, emek verdiniz. Ne düşünürsünüz?

Arkadaşlar laftan anlamıyor, anlayamazlar da zaten. Bırakalım korsan kullanmaya devam etsinler, yarın konu açmasını bilirler ''Bilgisayarıma virüs girdi ne yapmalıyım?'' .
Artık öyle milyonlarca konu açıldığından çözümün ya format ya da Kaspersky + Malwarebytes ikilisi olduğunu biliyorlardır
Bu forumda her ay korsan sempatisi besleyen bir konuya karşılık 10 adet korsan eleştirisi geliyor. Neyi kime karşı savunuyoruz?
Bir şeyle savaşıyoruz ama kimse ne olduğunu bilmiyor

Bu forumda her ay korsan sempatisi besleyen bir konuya karşılık 10 adet korsan eleştirisi geliyor. Neyi kime karşı savunuyoruz?
Ben artık beğeni almak için açıldığını düşünüyorum. Kimsenin korsan kullanıp kullanması umurumda bile değil herkes kendine yapar.

Oyunlar bundan etkilenmez, bir oyun satışının büyük çoğunluğunu çıktığı ilk aydan elde eder, geri kalanlar crack çıkana kadar bir şey yapamaz zaten. Şuan Denuvo'nun ortalama kırılma süresi 1-6 ay arası.

Abim korsan olarak oyun oynamak istiyor, oynamak istediği oyun Assassin's Creed'in oyunu ve geçenlerde 270 TL'den 40-50 TL'ye düşmesine rağmen oyunu satın almadı. LoL gibi bir oyuna ise toplam 500 TL yatırdı...
Bedava olan oyuna para yatırıp ucuz olan oyunlara da "oyuna para mı verilir?" diyenleri anlamıyorum. Korsan kullanabilirler ama bu dediğimde mantık bile yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…