Ben bunlara daha önceden yazdığım bir şeyi paylaşayım. Siz bir yerde maaşlı çalışıyorsunuz. Yeni başlayan bir personel ilk günden çalışmadan sizin maaşınızı o personele verdiğini farz edin. Yani bedavaya çalıştınız. Ama yoruldunuz, emek verdiniz. Ne düşünürsünüz?
Arkadaşlar laftan anlamıyor, anlayamazlar da zaten. Bırakalım korsan kullanmaya devam etsinler, yarın konu açmasını bilirler ''Bilgisayarıma virüs girdi ne yapmalıyım?'' .
Abim korsan olarak oyun oynamak istiyor, oynamak istediği oyun Assassin's Creed'in oyunu ve geçenlerde 270 TL'den 40-50 TL'ye düşmesine rağmen oyunu satın almadı. LoL gibi bir oyuna ise toplam 500 TL yatırdı...
Ben bunlara daha önceden yazdığım bir şeyi paylaşayım. Siz bir yerde maaşlı çalışıyorsunuz. Yeni başlayan bir personel ilk günden çalışmadan sizin maaşınızı o personele verdiğini farz edin. Yani bedavaya çalıştınız. Ama yoruldunuz, emek verdiniz. Ne düşünürsünüz?
Oyunlar bundan etkilenmez, bir oyun satışının büyük çoğunluğunu çıktığı ilk aydan elde eder, geri kalanlar crack çıkana kadar bir şey yapamaz zaten. Şuan Denuvo'nun ortalama kırılma süresi 1-6 ay arası.
Kimse kimseye karışmasa ne güzel olacak. Eğer sen para verip aldıysan aferin kimse sana laf söyleyemez. Sen de korsan indirdiysen duyurmadan oyna oyununu. Ayrıca oyun firmaları da sütten çıkmış ak kaşık değil. Onun için gelip de burada ahlak bekçiliği yapmanın bir anlamı yok.
Abim korsan olarak oyun oynamak istiyor, oynamak istediği oyun Assassin's Creed'in oyunu ve geçenlerde 270 TL'den 40-50 TL'ye düşmesine rağmen oyunu satın almadı. LoL gibi bir oyuna ise toplam 500 TL yatırdı...
Bedava olan oyuna para yatırıp ucuz olan oyunlara da "oyuna para mı verilir?" diyenleri anlamıyorum. Korsan kullanabilirler ama bu dediğimde mantık bile yok