Korsan yazılım kullanmak için bahaneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bedava olan oyuna para yatırıp ucuz olan oyunlara da "oyuna para mı verilir?" diyenleri anlamıyorum. Korsan kullanabilirler ama bu dediğimde mantık bile yok
Dostum biraz sinirlenebilirsin ancak 10 TL'lik bir oyuna bile para vermem diyor ve adeta oyun yapımcılarını "enayi" yerine koyuyor. Yani kendi ağzıyla enayi diyor. Parayla oyunu satın alanlara da enayi muamelesi yapıyor :/

Güzel kardeşim mesela Ubisoft adam yazsa internete AC Syndicate torrent diye milyonlarca site çıkar değil mi oyun firmaları istese bunları engelleyemezmi bilerek yapıyorlar zaten saıtş stratejisi oyunlarını tanıtıyorlar beğenen alır beğenen almaz diye anladın mı buna bilerek izin veriyorlar oyun firmaları mal değil ortada bir hırsızlık yok.

Para, ekonominin iyi olmaması, kurlar vs hikaye. Çoğu kişi "Beleş oynayabileceğim bir şeye neden enayi gibi para bayılayım?" diyor. Sorsan imzasındaki sistem minimum 10.000₺'dir.
Yalnız haberin olsun oyunları tatmin edecek bir kalitede oynatacak bilgisayarlar 8000 TL'den aşağı değil, bunun yanına bir de monitör falanda alacaksın. 8000 TL bilgisayarın mid-range olduğunu saymıyorum bile.

Birde şöyle bir durum var. Cezası uygulanmadığı için yaptıklarının kötü olduklarini görmüyorlar. İnternette, haberlerde görüyoruz tecavüzcu, katiller dışarda dolaşıyor. O zaman bunu yapmakta da sorun yok?

Para, ekonominin iyi olmaması, kurlar vs hikaye. Çoğu kişi "Beleş oynayabileceğim bir şeye neden enayi gibi para bayılayım?" diyor. Sorsan imzasındaki sistem minimum 10.000₺'dir.
Benim abim de maalesef böyle. 270 TL'lik oynamak istediği AC oyunu 40-50 TL ye düşmüş onu almıyor ve LoL gibi bir oyuna toplam 500 TL yatırdı. Parayla oyun satın alanlara da enayi gözüyle bakıyor.

Oyunlarda asla ve asla korsana bulaşmam fakat ayda yılda bir kullanacağım Office yazılımlarına neden 4 haneli rakamlar vereyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…