Korsan yazılım kullanmak neden yasa dışı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir yazılım korsanının yazılım sahibinin söz konusu yazılımı alması veya kullanması için uygun izni olmadığı için, korsanlık hırsızlığa eşittir ve bu nedenle bir suçtur.
Google'a bir yazılımın adını yazıp, sonuna "full" eki getirerek, sayısız crackli indirme siteleri önünüze çıkacaktır. 10 Yıldan fazla uzun süredir, crackli yazılım paylaşılıyor ve şuan ülkemizde milyonlarca kullanıcı var. Hatta, işletim sistemini bile korsan kullanan sayısız insan var. Hatta, ülkemin teknik servisi bile korsan işletim sistemi kurmuştu ve kullanıyor. Korsandan kaçış yok. İmkansız.

Ne zaman para kazanmak, oyun oynamak kadar kolay hale gelir, o zaman korsan kullanımında azalma görebiliriz. Aksi takdirde birkaç milyar daha artmaya devam edecek. Oyunda kill başına, en az 100 TL kazanmak gibi bir sistem gelirse herkese, korsan yazılım kullanan kalmaz.

Milyarlarca sinek yaniliyor olamaz diyorsun.

Senin keyfin için bir şey ucuzlayamaz kusura bakma. Gidip parayla alacaksın ya da hiç kullanmayacaksın bu bir kıyafet veya yemek olmadığı için ihtiyaç da değil.

Senin keyfin için bir şey ucuzlayamaz kusura bakma. Gidip parayla alacaksın ya da hiç kullanmayacaksın bu bir kıyafet veya yemek olmadığı için ihtiyaç da değil.
İnsanlara hava atma ihtiyacı duyuyorum kusura bakma. En pahalı yazılımlarla mutlu oluyorum. Crack olmasaydı, şuan intihar etmiştim erken yaşta muhtemelen. Ciddiyim.
Beni rahatlatan şey, düşündüğün şey değil. Yazılımlarımı göstererek, yurtdışındakilere hava atıyorum bazen. Aşağılık kompleksi insanlar böyle yapar.
Crack olmasaydı, kendimi özel hissedemezdim. Böyle özel hissediyorum. Psikolojimi mutlu edemiyorum diğer türlü. Hayati sorunlarım el vermiyor.

Ne yani milyarlarca kişi crack kullanıyor. Hepsiyle nasıl uğraşsınlar ki?
Siz böyle dediğiniz zaman nedense cringe oluyorum. Kullanmak yasal olmalı artık.

Ne yani milyarlarca kişi crack kullanıyor. Hepsiyle nasıl uğraşsınlar ki?

Siz böyle dediğiniz zaman nedense cringe oluyorum. Kullanmak yasal olmalı artık.
Korsan niye yasal olsun, bu yazılımları yapan adamlar babalarının hayrına mı yapıyor? Herkesin korsan kullandığını düşünün, hiçbir şey kazanmadan bedavaya mı üretsinler?
Siz, bedavaya çalışır mısınız?

Abi görende gizli devlet sırlarını, deepweb'e girip çalmışız sanacak. Gözünde büyütme bence bunu. Google gibi son kullanıcının kullandığı arama platformu bile sayısızca crack paylaşım sitesi indeksliyor 10 seneden uzun bir süreden beri aynı siteler var Google'da. Hatta, YouTube'da crack tanıtım ve indirme videoları var. Çok eskiden kalma videolar da var, yenileride.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…