Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 26 Şubat 2020 #141 Erdemli Erdem dedi: İyiki ülkemiz böyle bir ülke. Genişletmek için tıkla... Yani hırsız öyle mi?
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 26 Şubat 2020 #142 Lemi Galip dedi: Yani hırsız öyle mi? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanmayı hırsızlık olarak hiç düşünmemiştim. Hırsızlık ayrı birşey.
Lemi Galip dedi: Yani hırsız öyle mi? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanmayı hırsızlık olarak hiç düşünmemiştim. Hırsızlık ayrı birşey.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.264 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 27 Şubat 2020 #143 Artık pek çok ticari yazılımın özgür ya da freeware karşılığı var. Yani korsan seçeneğine gitmek artık pek mantıklı değil.
Artık pek çok ticari yazılımın özgür ya da freeware karşılığı var. Yani korsan seçeneğine gitmek artık pek mantıklı değil.
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 27 Şubat 2020 #144 detista dedi: Artık pek çok ticari yazılımın özgür ya da freeware karşılığı var. Yani korsan seçeneğine gitmek artık pek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Ama bakın iZotope RX 7 Advanced'in alternatifi var mı? Yok. Yapay zeka yöntemiyle insan seslerini şarkıdan temiz şekilde ayırabiliyor. Araştırın.
detista dedi: Artık pek çok ticari yazılımın özgür ya da freeware karşılığı var. Yani korsan seçeneğine gitmek artık pek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Ama bakın iZotope RX 7 Advanced'in alternatifi var mı? Yok. Yapay zeka yöntemiyle insan seslerini şarkıdan temiz şekilde ayırabiliyor. Araştırın.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 27 Şubat 2020 #145 Farkı ne? Bakkaldan sakız almışım para vermeden habersizce çıkmışım, yazılımı cracklemisim kullanmışım.
Farkı ne? Bakkaldan sakız almışım para vermeden habersizce çıkmışım, yazılımı cracklemisim kullanmışım.
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 27 Şubat 2020 #146 Lemi Galip dedi: Farkı ne? Bakkaldan sakız almışın para vermeden habersizce çıkmışım, yazılımı cracklemisim kullanmışım. Genişletmek için tıkla... Korsan yazılımları, yerli bir mal değil zaten. Bakkal yerli bir mal. Yerliyi yerli şeyler ilgilendirir.
Lemi Galip dedi: Farkı ne? Bakkaldan sakız almışın para vermeden habersizce çıkmışım, yazılımı cracklemisim kullanmışım. Genişletmek için tıkla... Korsan yazılımları, yerli bir mal değil zaten. Bakkal yerli bir mal. Yerliyi yerli şeyler ilgilendirir.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.264 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 27 Şubat 2020 #147 Erdemli Erdem dedi: Ama bakın iZotope RX 7 Advanced'in alternatifi var mı? Yok. Yapay zeka yöntemiyle insan seslerini şarkıdan temiz şekilde ayırabiliyor. Araştırın. Genişletmek için tıkla... Audacity.
Erdemli Erdem dedi: Ama bakın iZotope RX 7 Advanced'in alternatifi var mı? Yok. Yapay zeka yöntemiyle insan seslerini şarkıdan temiz şekilde ayırabiliyor. Araştırın. Genişletmek için tıkla... Audacity.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 27 Şubat 2020 #148 Crack bükücülere karşı dezenfektan buldun galiba.
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 27 Şubat 2020 #149 Lemi Galip dedi: Farkı ne? Bakkaldan sakız almışım para vermeden habersizce çıkmışım, yazılımı cracklemisim kullanmışım. Genişletmek için tıkla... Bakın, crack sayesinde iZotope RX 7 Advanced yapay zeka motoru kullanarak, sevdiğim şarkıların vokallerini temize yakın, kanal ayrımı yapmadan silebiliyorum. Bu bana zevk veriyor. İyiki crack var yani... Intel Core i7 4720HQ işlemcimin %80'ini kullanıyor seste ayrım renderi yaparken. Algoritma çünkü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et detista dedi: Audacity. Genişletmek için tıkla... Audacity iyi silemiyor. Attığım videoya bakın.
Lemi Galip dedi: Farkı ne? Bakkaldan sakız almışım para vermeden habersizce çıkmışım, yazılımı cracklemisim kullanmışım. Genişletmek için tıkla... Bakın, crack sayesinde iZotope RX 7 Advanced yapay zeka motoru kullanarak, sevdiğim şarkıların vokallerini temize yakın, kanal ayrımı yapmadan silebiliyorum. Bu bana zevk veriyor. İyiki crack var yani... Intel Core i7 4720HQ işlemcimin %80'ini kullanıyor seste ayrım renderi yaparken. Algoritma çünkü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et detista dedi: Audacity. Genişletmek için tıkla... Audacity iyi silemiyor. Attığım videoya bakın.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 27 Şubat 2020 #150 Erdemli Erdem dedi: Korsan yazılımları, yerli bir mal değil zaten. Bakkal yerli bir mal. Yerliyi yerli şeyler ilgilendirir. Genişletmek için tıkla... O zaman Nutella felan aldığında habersizce cik. Düşünceye bak! Sen beni engelle ya mümkünse gormeyim seni. Savundugun şeye bak.
Erdemli Erdem dedi: Korsan yazılımları, yerli bir mal değil zaten. Bakkal yerli bir mal. Yerliyi yerli şeyler ilgilendirir. Genişletmek için tıkla... O zaman Nutella felan aldığında habersizce cik. Düşünceye bak! Sen beni engelle ya mümkünse gormeyim seni. Savundugun şeye bak.