Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 23 Mayıs 2021 #41 Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Burada tek ben mi Linux kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır. Belli bir süre kullandım. Oyun oynamasam saniye durmam Windows çöpünde. VM veya Dual Boot ile pek pratik veya stabil olmuyor.
Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Burada tek ben mi Linux kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır. Belli bir süre kullandım. Oyun oynamasam saniye durmam Windows çöpünde. VM veya Dual Boot ile pek pratik veya stabil olmuyor.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.042 Çözümler 75 Yer İstanbul 23 Mayıs 2021 #42 Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Burada tek ben mi Linux kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Ben de varım hocam.
Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Burada tek ben mi Linux kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Ben de varım hocam.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2021 #43 Yehetto dedi: Hayır. Belli bir süre kullandım. Oyun oynamasam saniye durmam Windows çöpünde. Vm veya Dual Boot ile pek pratik veya stabil olmuyor. Genişletmek için tıkla... Valve bundan sonra sadece Linux'a destek vereceğiz dese %50'miz muhtemelen anında Linux'a geçerdik . Windows'a karşı bence tek eksisi o.
Yehetto dedi: Hayır. Belli bir süre kullandım. Oyun oynamasam saniye durmam Windows çöpünde. Vm veya Dual Boot ile pek pratik veya stabil olmuyor. Genişletmek için tıkla... Valve bundan sonra sadece Linux'a destek vereceğiz dese %50'miz muhtemelen anında Linux'a geçerdik . Windows'a karşı bence tek eksisi o.
Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 23 Mayıs 2021 #44 thelavuk dedi: Windows deneme sürümü. Genişletmek için tıkla... Yeterince yakın.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 23 Mayıs 2021 #45 Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Yeterince yakın. Genişletmek için tıkla... Neye?
Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 23 Mayıs 2021 #46 körbiginar dedi: Valve bundan sonra sadece Linux'a destek vereceğiz dese %50'miz muhtemelen anında Linux'a geçerdik . Windows'a karşı bence tek eksisi o. Genişletmek için tıkla... Steam Linux da var. Valve oyunlarının tamamına yakını burada çalışıyor. Proton isimli Windows uyumluluk katmanları var. thelavuk dedi: Neye? Genişletmek için tıkla... Linux'a (that's a joke). Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
körbiginar dedi: Valve bundan sonra sadece Linux'a destek vereceğiz dese %50'miz muhtemelen anında Linux'a geçerdik . Windows'a karşı bence tek eksisi o. Genişletmek için tıkla... Steam Linux da var. Valve oyunlarının tamamına yakını burada çalışıyor. Proton isimli Windows uyumluluk katmanları var. thelavuk dedi: Neye? Genişletmek için tıkla... Linux'a (that's a joke).
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 23 Mayıs 2021 #47 Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Korsan yazılım kullanmanın cezası hapis veya para cezası değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne hapsi hocam, ironi yapıyorsunuz umarım .
Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Korsan yazılım kullanmanın cezası hapis veya para cezası değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne hapsi hocam, ironi yapıyorsunuz umarım .
Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 23 Mayıs 2021 #48 TheShelt dedi: Ne hapsi hocam, ironi yapıyorsunuz umarım . Genişletmek için tıkla... 71. madde... 1 yıldan 5 yıla... Dosya Ekleri FiKiR VE SANAT ESERLERİ KANUNU.pdf 1,1 MB · Görüntüleme: 50
TheShelt dedi: Ne hapsi hocam, ironi yapıyorsunuz umarım . Genişletmek için tıkla... 71. madde... 1 yıldan 5 yıla...
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.012 Makaleler 4 Çözümler 20 23 Mayıs 2021 #49 Yurt dışında evet, bir yaptırım var ama Türkiye'de öyle bir şey yok. Olsa bile VPN ile cezadan kurtulabilirsiniz. Yurt dışında öyle yapıyorlar.
Yurt dışında evet, bir yaptırım var ama Türkiye'de öyle bir şey yok. Olsa bile VPN ile cezadan kurtulabilirsiniz. Yurt dışında öyle yapıyorlar.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.042 Çözümler 75 Yer İstanbul 23 Mayıs 2021 #50 körbiginar dedi: Windows'a karşı bence tek eksisi o. Genişletmek için tıkla... Visual Studio?