Koruma geçmişi korunan bellek erişimi listesini temizleme

Yer
Başkent
Normalde Windows buradaki geçmişi tuhaftır ki silmeye izin vermiyor. Bulduğum bir .vbe dosyası ile koruma geçmişindeki eylemleri silebiliyorum. Şimdi de şöyle bir şeyle karşılaştım, .vbe koruma geçmişini silerken korunan bellek erişimi listesini atlıyor. .vbe çalıştığında kayıt bulunamadı uyarısı veriyor. Yeni bir .vbe oluşturacak tecrübe ve bilgiye sahip değilim. @OgnitorenKs hocam yardımcı olur musunuz? Hocam birde ToolBox'ta defender tehdit algılıyor, programı güncellediniz mi?
Windows Güvenliği.png

Normalde Windows buradaki geçmişi tuhaftır ki silmeye izin vermiyor. Bulduğum bir .vbe dosyası ile koruma geçmişindeki eylemleri silebiliyorum. Şimdi de şöyle bir şeyle karşılaştım, .vbe koruma geçmişini silerken korunan bellek erişimi listesini atlıyor. .vbe çalıştığında kayıt bulunamadı uyarısı veriyor. Yeni bir .vbe oluşturacak tecrübe ve bilgiye sahip değilim. @OgnitorenKs hocam yardımcı olur musunuz? Hocam birde ToolBox'ta defender tehdit algılıyor, programı güncellediniz mi?Eki Görüntüle 1264131
Hocam muhtemelen .vbs dosyasını Sordum sitesinden aldınız. Vbe dosyalar konusunda bende tecrübesizim hocam. Direkt yapımcısına bu sorunu iletmeniz daha iyi olur.

Antivirüs yazılımları .bat dosyalarını virüs olarak algılayabiliyor hocam. Ona maalesef bir çözüm bulamadım. Genellikle .bat dosyalarının boyutu arttığında bu sorun yaşanıyor. Bende Kaspersyk bulunuyor. Toolbox dosyalarıma karışmaması için beyaz listeye aldım. İnceleyebiliyorsanız hocam toolbox'ın komutlarını inceleyin. Sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız beyaz listeye almayı deneyin. Yoksa toolbox silinecektir.

EDİT: Yazılımı güncelledim hocam 1.8 sürümünü yayınladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı